DOSTA JOJ JE: Poznata glumica odlučila da kaže ZBOGOM glumi! (VIDEO)

Američka glumica Porša de Rosi, najpoznatija po ulozi u seriji ”Ometeni u razvoju” gostujući u emisiji  slavne voditeljke Elen Dedženeris otkrila je da je odlučlila da kaže zbogom glumi.

 

Na pitanje Elen zašto se odlučila na ovu odluku, televizijska zvezda je i sama istakla da ni njoj nije jasno.

foto: printScreen Jutjub

“Napravila sam ovu odluku pre otprilike 18 meseci. Zvala sam direktora serije ”Ometeni u razvoju” Mičela Hervica, i rekla sam sam ako bude peta sezona neću je snimati jer odustajem od glume. Činilo se da me je potpuno razumeo i da je shvatio. Nakon lepog razgovaora, on me je stavio u petu epizodu. Ne znam kako se ovo desilo, ali da, ja glumim u petoj sezoni”, istakla je.

Nakon što će se Porša zvanično pozdraviti sa glumom nakon premijere novog serijala 29. maja, ona će se posvetiti kompaniji General Publik koja se bavi pronalaskom i objavljivanjem umetničkih dela.

 

De Rodi je glumila u popularnim serijama poput Ali Mekbil i Nip Tuck, pre nego što je čitavu deceniju posvetila snimanju serije ”Ometeni u razvoju”.

 

“Zapitala sam se da li postoji nešto čemu se mogu posvetiti što je drukčije i izazovnije? Čini mi se da znam kako bi gluma uticala na mene narednih 10, 20 godina, zbog čega sam odlučila sa odustanem od tog posla i započnem biznis”, objasnila je glumica svoju odluku.

Thanks, Glam! @anitapatrickson @julivargassr @hairbyaviva @arresteddevelopment #arresteddevelopment

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on May 17, 2018 at 6:50pm PDT

Kurir.rs/Foto: Profimedia

 

NE PROPUSTITE

SLAVNI PAR JE ĆERKI DAO MUŠKO IME: Svi ih kritikiju, a priča koja se krije iza toga je VEOMA EMOTIVNA!

LUSI, VRATI SE! OVO JE HOROR: Glumica se ofarbala u plavo, a nikome se ne sviđa drastična promena! (FOTO)

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir