DR. OETKER – Veseli drugari sa vesele farme

Beograd, septembar 2008. godine – Dr. Oetker „Vesela farma“, originalno iznenađenje za najmlađe sladokusce, okuplja veselo društvo: kravicu, ovčicu, prasence i magarence – vesele drugare, sa vesele farme.

Ovi meki plišani privesci – životinjice iz kolekcije „Vesela farma“, kao pratioci Dr. Oetker pudinga od čokolade i vanile, biće lepi pokloni i verni drugari vašim najmlađima. U pakovanju od 6 pudinga vaših omiljenih ukusa, čeka vas i po jedan član vesele družine. Koji će im od privezaka prvi praviti društvo, da li će ga nositi na ključu ili školskoj torbi, neka odluče upravo vaši najmlađi. Ostaje samo da odaberete kog člana vesele družine ćete prvo usvojiti, a gde je jedan….

Za one koji vole mozgalice, na poleđini pakovanja Dr. Oetker je pripremio i izazov lavirinta koji će vaši mališani sa uživanjem da rešavaju dok njihov puding ne bude spreman.

Ako vam se lavirint dopao kao i novi drugari, još sličnih igara za najmlađe i mnogo zanimljivih recepata i saveta možete naći ukoliko posetite sajt www.oetker.rs.

O Kompaniji

Nemačka kompanija Dr. Oetker osnovana je 1891. godine. Danas je to kompanija sa više od 22.000 zaposlenih i preko sedam milijardi evra prometa u 2006. godini, a zastupljena je u više od 30 zemalja sveta.
Kompanija ima šest oblasti poslovanja: životne namirnice, pivo i bezakoholna pića, šampanjac, vino i alkoholna pića, brodarstvo i transport, finansijske i bankarske usluge. U Srbiji je Dr. Oetker osnovan 1. februara 2001. godine, sa 100 odsto nemačkim kapitalom, kao sestrinska firma Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG.