DVA BOLESNIKA DELILA SU ISTU SOBU: Kada je jedan preminuo, otkrivena je njegova tajna koja će vam promeniti život!

Dva čoveka, ozbiljno bolesna delila su bolničku sobu. Jedan čovek morao je da sedi na krevetu svakog dana sat vremena kako bi pokušao da prazni tečnost iz pluća. Njegov krevet bio je pored prozora. Drugi čovek morao je da leži sve vreme. Zbližili su se pričom o životu, porodici, detinjstvu, poslu…

 

Svakog popodneva, kada je čovek pored prozora sedeo, opisivao je svom cimeru šta vidi kroz prozor. Čovek koji je stalno morao da leži počeo je da živi za te trenutke kada je njegov svet bio obogaćen svim opisima stvari koje se dešavaju napolju.

 

Kroz prozor se video park sa predivnim jezerom. Labudovi su plivali u jezeru dok su se deca igrala pored vode. Parovi su šetali držeći se za ruke. Cveće u parku je bilo predivno, a u daljini se video i grad. Dok je čovek pored prozora opisivao sve detalje, drugi čovek bi zatvorio oči i uživao u scenama.

 

foto: Profimedia

Dani i meseci su prolazili. Čovek koji je morao da leži postao je ljubomoran na svog cimera i poželeo da on dobije mesto pored prozora ne bi li mogao da vidi sve lepote o kojima je čuo. U svojoj očajničkoj želji odlučio je da otruje čoveka pored prozora.

 

Jednog jutra sestra je ušla u sobu i videla beživotno telo čoveka pored prozora. Telo je odneto i ubrzo nakon toga drugi čovek je zamolio da se njegov krevet premesti pored prozora. Sestra je prihvatila, smestila ga i ostavila samog. Polako i uz veliki napor, ustao je da pogleda prizor kroz prozor. Video je samo zid.Pitao je sestru šta misli zbog čega je drugi čovek opisivao onako divne prizore. Sestra je odgovorila da je drugi čovek bio slep i da nije čak mogao da vidi ni zid.

 

Rekla je: “Možda je samo želeo da vas ohrabri i učini srećnim“

 

foto: Profimedia

ZAKLJUČAK:

Velika je sreća u tom da učinite nekog srećnim, bez obzira u kojoj se situaciji nalazili. Kad delimo tugu upola je lakše, ali kad delimo sreću upola je veća. Ako želite da se osećate bogatim, izbrojte sve stvari koje imate, a novac ne može da kupi. Ne budite ljubomorni na druge ljude, već radite na sebi. Podelite sreću i učinite nekog srećnim. U suprotnom naći ćete se ogorčeni i sami pred zidom.

 

Kurir.rs/Secmehikayeler.com, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

ŠOKANTNA ISPOVEST PRIVATNOG DETEKTIVA IZ BEOGRADA: U Srbiji je prelomna 12. godina braka, tad se događa najviše PRELJUBA! Buduće mlade sve češće proveravaju mladoženju, ali i njegovu familiju!

ŠOK ISPOVEST OMILJENOG BEOGRADSKOG KONOBARA: Pijane goste teramo cevima od 2 cola, žene su GORI PIJANCI, a onda odgovara na pitanje svih pitanja: Da li kelneri gostima PLJUJU U PIĆE!

(FOTO) NOSI BRUSHALTER VELIČINE 40M: Grudi su joj teške 19 kilograma! Ovo je njena ISPOVEST!

 


Kurir

Autor: 
Kurir