Džastin je iz Amerike došao u Srbiju: Imao je RENOVIRANU KUĆU, TRI AUTOMOBILA, STABILAN POSAO, a sada po Beogradu VOZI JUGA (VIDEO)

Životne priče

Tiktoker Džastin Rid ima 23 godine i preselio se iz Amerike u Srbiju, vozi Juga i uživa u kulturi naše zemlje.

T. R.  |  Izvor: Prva  |  

Foto: Prva TV printscreen

Foto: Prva TV printscreen

.

„Potrebni su mi mišići da bih vozio ovo“, našalio se Džastin i dodao da mu je vožnja po glavnom gradu jedan od stresnijih stvari ovde, jer su vozači „ekstremno agresivni“.

„Svaki put kad vozim Juga po Beograd, kockam se sa životom“, rekao je, a može da se pohvali da je ovim autom obišao sve države bivše Jugoslavije.

Najveću popularnost u Srbiji je stekao izvedbom hita „Miki, Miline“, posle kojeg su ljudi počeli sve više da ga prepoznaju.

„Napravio sam video o Jugu i on je postao viralan, ali ne u Americi, već na Balkanu i to je ludo. Kad bih rekao nešto o Mercedesu, Nemci se ne bi pojavili da me podrže. To me je privuklo i zainteresovalo. Zašto im je toliko stalo do katastrofalnog malog auta?“, ispričao je.

On je ispričao i anegdotu kada je nedelju dana pre nego što je došao razgovarao sa svojim frizerom u Americi i rekao mu da će se preseliti u Srbiju, a on ga je upitao „Da li još uvek imaju one velike pse, haskije?“.

Kako kaže istu „krizu“ je imao i sa 22 godine, kada je sve napustio i promenio život.

„Imao sam kuću koju sam upravo renovirao, tri automobila, stabilan posao, sve što sam poželeo, ali sam imao i taj loš osećaj da sam prebrzo odrastao i da hoću da počnem sve ispočetka. Isto to sam uradio i sada, dao sam otkaz, prodao kuću, kola, ostavio porodicu i došao ovde u Srbiju“, priča tiktoker.

Kako izgleda život Amerikanca u Beogradu, kako izgledaju svakodnevne situacije poput odlaska kod mehaničara, kao i priče o poznanstvu sa Novakom Đokovićem pogledajte u videu.

Read More