Evo šta izbor GRUDNJAKA govori o vašem karakteru: Iznenadićete se!

Zanimljivosti

Grudnjak “skriva” grudi, ali otkriva ličnost žene koja ga nosi. Bio on čipkast ili satenski, sladak ili seksi, grudnjak ne ističe samo dekolte, već i crte vašeg karaktera.

Izvor: 24sata.hr/Jelena Kramar  |  

Ilustracija; Foto: AbElena/Shutterstock

Ilustracija; Foto: AbElena/Shutterstock

.

Spontani odabir ovog intimnog komada veša otkriva pregršt informacija o vašim navikama i osobinama, od toga kakva ste prijateljica, pa do toga s kakvim muškarcima volite da izlazite.

Višenamenski grudnjak

Naramenice grudnjaka koje se mogu skinuti ili pak nositi na različite načine znak su da vam je važno da sve opcije držite otvorenima. Spremni ste da poradite na kompromisnim rešenjima koja će usrećiti ljude u vašoj okolini. Odabir ovakvog višenamenskog grudnjaka znak je da ste fleksibilna osoba koja je spremna da se uhvati u koštac sa svim izazovima.

Grudnjak bez naramenica

Obožavate uzbuđenja i avanture. Rado se upuštate u rizik da biste stekli novo iskustvo u nečemu što ste oduvek želeli da isprobate. Ipak, kada je u pitanju odeća, igrate na sigurno i ne upuštate se u neobuzdane modne kombinacije. Možete da skinete naramenice, ali nikada ne biste išli tako daleko da ne nosite grudnjak.

Sportski grudnjak

Aktivni ste i živite zdravo, vodeći računa o tome da su vaš um i telo uvek u dobrom kontaktu. U životu pred sebe postavljate čitav niz zahtevnih ciljeva i vrlo ste odlučni u nameri da ih u potpunosti ostvarite. Iako vam nije preterano bitno šta ljudi oko vas misle, otvoreni ste za njihove kritike i komentare.

Grudnjak koji se kopča otpozadi

Vi iznad svega cenite praktičnost. Jednostavni ste, vrlo pristupačni i sve oko vas želite da učinite lakše dostupnim, pa birate i grudnjak koji se jednostavno i brzo kopča. U životu volite brzopotezna rešenja i ne želite dugo da se zamarate ničim, pa ni s kopčom vašeg grudnjaka dok ga oblačite ili svlačite.

Grudnjak s podstavljenim korpama

Intelektualni ste, pragmatični i uvek tražite praktična rešenja. Ovaj grudnjak nose konzervativne žene, koje ne vole da skreću pažnju na sebe niti na svoj dekolte. Pri odabiru odeće i veša udobnost im je uvek na prvom mestu. Ipak, zbog udobnosti neće žrtvovati eleganciju, pa biraju udoban, ali “šik” veš .

Korset

Se*si korset podiže grudi i figuru čini vitkom i besprekornom. Žene koje nose ovaj zavodljivi komad veša moraju odvojiti više vremena da bi ga obukle. Taj dodatni trud koji ulažu ukazuje na to da imaju ogromne količine energije, pa da uvek žele da izgledaju savršeno, ali i biti mnogo više od devojke koja tek izgledom pleni pažnju okoline, piše “Brightside”.

Read More