Fascinantne pričalice: Sve o ženama Blizancima

One su ambiciozne, zabavne, rečite, ali i tvrdoglave, nepromišljene i temperamentne.

Žena rođena u ovom znaku je duhovita, očaravajuća, zavodljiva, zaigrana, divlja , maštovita,  domišljata, nepredvidiva, kompleksna i fascinantna. U njoj se kriju dve ličnosti, i svaka je podjednako interesantna i zanimljiva. Jedna  je nežna i brižna, a druga je “nemilosrdno” sarkastična.  Sa osobama rođenim u ovom znaku nikad Vam neće biti dosadno, ona je znatiželjna i veoma inteligentna. Sa njom možete najiskrenije da se smejete, ali i da vodite ozbiljne razgovore.

Specifično za ovaj horoskopski znak je to što joj sve jako brzo dosadi, pa stalno teži promenama i novim izazovima. Ne drži je mesto, pa je konstantno u potrazi za nečim novim i drugačijim. Njihovo najjače oružje je njihov šarm i osmeh koji ih čini dopadljivim, ali i britak jezik koji ne preza ni od čega.

Seks i veze

Žene Blizanci su veoma zaljubljive prirode, ali kada zavole jednu osobu u potpunosti će mu se predati. One vole celim svojim bićem  ili nikako. U stanju su sve da urade za voljenu osobu, ali nemojte prokockati njeno poverenje jer umeju da budu veoma okrutne. Možete je osvojiti svojim intelektom, psihičkom stabilnošću i svestranošću. Trudite se da je svakim danom iznova osvajate jer joj svakodnevne i uobičajne stvari brzo dosade. Dinamična je i odana u vezi i braku. Veoma je racionalna, tako da i kada se posvađa sa partnerom uzeće u obzir i partnerove argumente, pa će tek onda presuditi.

Što se tiče seksa, za Blizance važi parola ” mašta je granica”. Veoma je otvorena i tačno zna šta želi. U krevetu će uvek težiti za nečim novim, kao i u životu. Odlična je ljubavnica i ume da zadovolji partnera, ali isto tako voli da bude zadovoljena.  Ukoliko želite da je zadržite pored sebe, pustite mašti na volju.

Prijateljstvo

Osoba rođena u ovom znaku je neko ko je veoma realan, što smo već pomenuli. Ona je uvek objektivna, prvo će saslušati obe strane pa onda doneti sud.  Veoma je iskrena i realna, često i surovo iskrena, tako da ukoliko Vam treba racionalno mišljenje, na pravom ste mestu. Za prijatelje i ljude koje u stanju je da da 100 % sebe. Ukoliko je povredite ili razočarate, nemilosrdno će Vas izbrisati iz svog života kao da niste u njemu ni postojali.

Kombinacija šarma, duhovitosti i intelekta je čine popularnom u društvu.

Mane

Karakteristično za osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku je da su impulsivne, veoma burno reaguju, nepromišljene su, brzoplete. Umeju biti previše nervozne i prasnu za sitnicu. Takođe, znaju da budu bezobzirne i mogu jako da povrede rečima, ukoliko ih povredite ili razočarate. Jednom kada Vas žena Blizanac precrta sa liste prijatelja, nemojte se truditi da se na istu vratite jer nećete uspeti.

Izgled

Duge noge i ruke, vitak stas, pravilne crte lica, konstantno gestikuliranje, znatiželjan pogled su samo neke od karakteristika kada su Blizanci u pitanju. Krupne oči i istaknuta ramena su nešto po čemu su Blizanci prepoznatljivi.

Proporcionalne su građe i imaju odlične genetske predispozicije. U zrelom dobu ostaju u zavidnoj formi, ukoliko paze na ishranu i redovno vežbaju. Vole hranu, pa mogu brzo da se ugoje, ali i da smršaju. Oči su im obično sive ili smeđe boje, kosa svetlo ili tamno plava, i imaju bled ten. Usne su najčešće tanke, a nos duži sa grbicom.

Stil

Garderoba žute boje i razni zanimljivi printovi su idealna kombinacija za Blizance. Kada nosi žutu boju, žena Blizanac odiše samouverenošću i seksipilom. Ima drugačiji modni stil, voli neuobičajne i drugačije stari. Prezire kič i užasava se svega što ima veze sa tim. Najdraži modni dodatak su joj torbice, a svoje ruke voli da istakne prstenjem i narukvicama. Čak i kada obuče trenerku voli da ponese neki interesantan modni detalj.

Stil kupovine

Blizance u šopingu je najlakše prepoznati. Oni užurbano preleću pogledom preko stvari, konstantno telefonirajući. Nikad u kupovinu ne ide da bi razgledao stvari, već ciljano. Idealna je prijateljica i savetnica u kupovini, jer će Vas zbog toga što je iskrena uvek najbolje posavetovati.

Stilska ikona

Glumice Angelina Jolie i Marilyn Monroe su poznate ličnosti koje su rođene u ovom horoskopskom znaku. Obe odišu seksipilom i energičnošću kao i žene rođene u ovom znaku. Ostale slavne ličnosti rođene u znaku Blizanaca su: Nicole Kidman, Natalie Portman, Helena Bonham Carter i Elizabeth Hurley te pjevačice Kylie Minogue i Lana Del Rey.

Izvor: zadovoljna.hr