(FOTO) PRONAŠLI SMO FOTOGRAFIJE ANĐELINE DŽOLI KADA JE BILA PLATINASTA PLAVUŠA… I to zaista ne izgleda nimalo dobro!

Anđelina Džoli je žena koja je dugi niz godina bila simbol seksepila i atraktivnosti, a uz puna, senzualna usta njen zaštitni je i duga smeđa kosa, čiju boju gotovo da nikada nije promenila.

 

No, postoje fotke koje pokazuju da je lepa glumica ipak u nekoliko navrata negovala drugačiji imidž i pokušala da bude plavuša. Ipak, to je bilo samo za potrebe uloga i uglavnom se tada odlučivala za periku. Srećom… jer ova boja kosa Anđelini nikako ne paše.

foto: Profimedia

Zanimljivo je da je holivudska diva zapravo prirodna plavuša, ali ju je majka farbala još od četvrte godine u tamnije nijanse.

 

– Moja prirodna kosa je tamno plava, ali kada sam imala četiri ili pet godina mama me je ofarbala u tamno smeđe i odlučila je da tako ostane. I ja sam ostala na tome – izjavila je jednom prilikom. 

 

foto: Profimedia

Šta vi kažete? Da li je to bila dobra odluka? 

 

(Kurir.rs/Foto: Profimedia) 

 

NE PROPUSTITE

(FOTO) ANĐELINA DŽOLI KONAČNO PROGOVORILA O NAVODIMA DA IMA ANOREKSIJU! Kaže da se razlog njene mršavosti krije u JEDNOJ FRAPANTNOJ navici

(FOTO) BRED PIT UHVAĆEN SA PRINCEZOM OD MONAKA: Šuška se da je osvojio lepoticu, a ovo je prava istina!

ANĐELINA DŽOLI JE ODRŽALA IMPRESIVAN GOVOR O SEKSUALNOM NASILJU NAD ŽENAMA: Ali niko nije skidao pogled sa njenih grudi!

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir