Frizer Dženifer Lopez otkriva GENIJALAN TRIK za GUŠĆU kosu: Evo šta vam je potrebno kako biste postigli neverovatan VOLUMEN!

Lepota

Kris Eplton, frizer mnogih poznatih ličnosti, među kojima su Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, okrio je proizvod koji vam je potreban kako biste postigli kosu punu volumena.

Izvor: Blic Žena/I.I.D.  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Bez obzira na to kakvu teksturu kose imate, verujemo da ste uvek u potrazi za novim trikovima sa kojima ćete u svega nekoliko sekundi postići volumen i gušću kosu.

Kris Epilton, slavni frizer, otkrio je kako u svom radu koristi profesionalni sprej za prekrivanje izrastka i sede kose.

On se vrlo jednostavno nanosi i u trenutku prekriva izrast, a dobra stvar je što ga uvek možete nositi sa sobom s obzirom na to da je dostupan i u drogerijama, odnosno nije reč o tretmanu u frizerskom salonu.

Osim što prekrivaju izrastak i sedu kosu, čini se kako ovaj proizvod ima još jednu funkciju, za koju ga i koristi sam Kris.

On, naime, sprej za prekrivanje izrastka koristi kako bi stvorio iluziju gušće kose, a za magazin “Grazia” je otkrio o kakvom se triku radi.

Ono što treba da uradite je da odaberite nijansu spreja koja odgovara vašoj boji kose, tačnije boji korena, a zatim sprej nanesite na mesta na kosi gde je vlasište vidljivo, na području blizu razdeljka. To će stvoriti iluziju gušće kose, a trik je gotov za samo nekoliko sekundi.

U svom ga radu, osim Krisa, koristi i stilistkinja kose Džen Aekins, a redovno ga primenjuju na klijentkinjama poput Dženifer Lopez i sestara Kardašijan-Džener.

Read More