GLUMAC POVREĐEN NA SNIMANJU POPULARNE SERIJE: Mladen Nelević pao s konja u Nemanjićima

Zvezda serije „Nemanjići – rađanje kraljevine“ Mladen Nelević povredio se na snimanju jedne epizode kada je pao s konja, saznaje Kurir!

 

Gordan Mihić
Gordan Mihićfoto: Zorana Jevtić

Glumac koji tumači lik Stefana Nemanje doživeo je nezgodu na setu. Dok je snimao scene jahanja, pao je s konja i pukom srećom je lakše povređen. Ovo je ekskluzivno za Kurir ispričao scenarista popularne serije Gordan Mihić. Dok smo pričali s njim o veštinama koje glumci za potrebe serije treba da savladaju, između ostalog i mačevanje, Mihić nam je otkrio nezgodu koju je doživeo Mladen.

 

– Nelević je nedavno pao s konja. Srećom, nisu ozbiljne povrede. Ali ja kada pišem scenario, ne mogu da razmišljam da li su glumci vešti jahači ili nisu, da li su spremni… Ja im uvek kažem da ne preteruju dok su u galopu. Da ne smeju da jašu u punom galopu jer se dešavaju takve stvari – rekao nam je slavni scenarista i dodao da to kasnije može da predstavlja veliki problem:

– Veoma je komplikovano kada se desi neka povreda. Prvenstveno zbog osobe koja trpi bolove, a drugo, mi onda moramo da odlažemo snimanja.

 

Igor Pervić
Igor Pervićfoto: Promo

Nelević nije prvi glumac iz „Nemanjića“ koji je doživeo povredu na jahanju. Igor Pervić, koji tumači lik vizantijskog cara Isaka Drugog Anđela, otkrio je da mu je upravo vizantijski oklop sprečio tragediju:

 

– Nije bio ni najmanje prijatan pad. Po scenariju, trebalo je da ja ostanem sa svojim konjem iza vojske. Međutim, kada su ostala grla krenula u trk, i moja životinja je, pa sam se srušio na zemlju. Sva sreća da sam imao na sebi oklop, koji je ublažio moj pad, pa nisam prošao s ozbiljnijim povredama, već sam se samo ugruvao. Olakšavajuća okolnost bila je i to što vozim motor, pa znam kako treba da padnem, pa sam posle 15 minuta bio spreman za akciju.

J. S. – LJ. R.

NE PROPUSTITE

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovaj glumac se pridružuje Nemanjićima, sledi obrt!

HERCEGOVCI PONOSNI NA DARKA: Trebinjaci iznenađeni kada su videli Kurtovića u Nemanjićima! SAD SAMO O NJEMU PRIČAJU!

ON JE PODIGAO BURU ULOGOM SVETOG SAVE U NEMANJIĆIMA: Devojke ga obožavaju, ali život Andreja Pipovića je bio posut TRNJEM

REŠENA MISTERIJA KOJA JE PODELILA SRBIJU: Ovo je dokaz da su Nemanjići napravili NAJVEĆU GREŠKU IKADA

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir