Greškom je dobio KUTIJU PUNU AJFONA i neće da je vrati: Umesto četiri telefona stigla mu je POŠILJKA VREDNA 96.000 DOLARA (VIDEO)

Zanimljivosti

Sigurno ste i vi do sada barem jednom naručili nešto da vam stigne na kućnu adresu. Možda ne nešto vredno nekoliko hiljada evra, ali barem neku sitnicu.

Izvor: 24sedam.rs/K. O.  |  

.

A šta se dešava kada porudžbine ne budu isporučene tamo gde treba?

Jedan tiktoker naručio je četiri modela Ajfon 15 Pro Max, jedan sa 1TB memorije i tri sa 256GB prostora. Kada je paket stigao, sačekalo ga je iznenađenje. Pored jednog telefona od 1TB, dobio je još tri kutije sa 60 Ajfon 15 Pro Max uređaja sa istim prostorom skladišne memorije.

Svaki od 60 slučajno isporučenih telefona košta 1.599 dolara, što znači da je vrednost pošiljke oko 96.000 dolara, a prvobitna porudžbina koštala je 3.600 dolara.

.

Pošto su telefoni dobijeni greškom i nisu plaćeni, Apple će tražiti da se vrate, a u krajnjem slučaju mogu da blokiraju njihov rad. Međutim, ovaj tiktoker u jednom tvrdi kako može da ih zadrži, citirajući zakon prema kome je legalno zadržati robu koja vam je poslata, a niste je naručili.

Njegov video prikupio je više od 12 miliona pregleda, a komentari se samo nižu. Od toga zašto su bogati ljudi pravi srećkovići, do toga da je telefon toliko loš da je glupo da ga zadrži.

Read More