HOLIVUD LUDI ZA JEZIVIM TRETMANOM: Zvezde zamrzavaju tela da bi istopile salo!

Holivudske zvezde su oduševljene tretmanom zamrzavanja tela, koji najefikasnije topi salo!

 

Bolni i mučni tretmani za mršavljenje su prošlost, od kada se pojavila metoda CoolScuplting za koju se sve više odlučuju poznate ličnosti iz Holivuda.

Revolucionarna metoda koju su otkrili američki naučnici Diter Mejnsten i Roks Anderson oduševila je milione korisnika, među kojima su sestre Kardašijan, Dženifer Aniston, Maraja Keri…

Naime, tretmanom za eliminisanje masnih naslaga na principu hlađenja masnih stanica, pacijent za manje od jednog sata počinje da gubi salo!

Zahvat je rutinski, radi se bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a najvažnija je činjenica da daje dugoročne rezultate.
Patentirana tehnologija pod nazivom Cryolipolysis sigurno i efektivno deluje na masne stanice, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih stanica, koje telo onda sasvim prirodno i trajno ukloni, objasnila je doktorka Nina Suvorov.

 

Kako je objasnila, nakon zamrzavanja telo postepeno počinje da uklanja smrznute masne naslage. Prvi vidljivi rezultati su posle tri nedelje, a krajnji obično u periodu od jednog do tri meseca.

 

 

NE PROPUSTITE

SMRŠAO ZA 6 DANA 7 KG: Ovo je najopasnija dijeta na svetu i može da vas UBIJE!

(VIDEO) DIJETA, BOG TE VIDEO: 100 dana jeo samo sladoled i smršao 15 kilograma!

IMALA JE 90 KG I GADILA SE SVOG TELA: Uvela je samo jednu stvar u svoju dijetu i smršala 25 kg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurir.rs/Superžena/Foto Profimedia