HOROSKOP ZA 12. JANUAR: Bikovi će FLEROVATI sa DVE osobe; Blizancima je potrebna POMOĆ na poslu, a Vodolijama jedna osoba PRIVLAČI PAŽNJU!

Astro

Ko je zabrinut zbog posla, a kome je potrebna promena u ljubavi? Zvezde imaju odgovor na ova pitanja!

Olga Savić  |  

Foto: PhotodriveStudio/Shutterstock

Foto: PhotodriveStudio/Shutterstock

.

OVAN

Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte šta ima da vam kaže, možda biste i mogli da napravite konkretniji posao sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Prijatelj vas moli za jednu uslugu. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje.

BLIZANCI

Danas će vam trebati pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih promena i ubrzavate tempo u poslovnom segmentu. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje toliko dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Moguće je da se planirani sastanak ili poslovno putovanje odloži u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite korektni prema ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju. Nemojte biti isključivi.

DEVICA

Neko će imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

VAGA

Imate osećaj da ljudi sa kojima radite pokušavaju da izvrdaju dogovore. Na žalost, ne možete uraditi ništa konkretno, osim pratiti kako se odvija situacija na dalje. Emotivno ste dosta nesigurni i potrebna vam je pažnja i prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA

Potpuno neočekivano, planovi za koje ste već mislili da ćete morati da odustanete od njih, kreću da se odvijaju normalnim tokom. Zahvalite svojoj srećnoj zvezdi. Dosta toga ste prećutkivali voljenoj osobi i smatrate da je pravo vreme da joj se sada i otvorite.

STRELAC

Danas ste nesigurni, a u isto vreme u lošem raspoloženju i trebali biste da se potrudite da se to ne oseti u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete. Svoje probleme zadržite za sebe. Shvatate da morate podhitno da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po jednom pitanju. Nemate razloga za uznemirenost, sve će se rešiti brže nego što ste to mislili. Sa voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, jer ćete na taj način prevazići neku sitniju problematiku koja smeta vašem odnosu.

VODOLIJA

Dobijate od nekog čvrste garancije po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smete li da se radujete unapred ili da čekate da se ovo obećanje i ispuni. Primećujete osobu koja vam privlači pažnju. Pokušajte da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBE

I vi ste već na izmaku snaga po nekim pitanjima. Prilično ste se umorili tokom ove sedmice i jedva čekate popodne, da se konačno odmorite i isplanirate sebi vikend. Bićete letargični po pitanju obaveza danas. Voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More