HOROSKOP ZA 24. JANUAR: Lavovi će imati NAPET odnos sa partnerom, a Vage razmišljaju o osobi koja im NEDOSTAJE!

Astro

Jarčevi ove srede dobijaju novu poslovnu ponudu, a zvezde otkrivaju kako će izgledati dan ostalim predstavnicima zodijaka!

Olga Savić  |  

Ilustracija; Foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock​

Ilustracija; Foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock​

.

OVAN

Postaće vam jasno da neke obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni u prvim satima radnog dana, već posle toga ulazite u pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni, ali je generalno dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flertovanje sa nekim drugim, prevariti.

LAV

Danas ćete postići dobre rezultate, ostvariti dosta toga od onoga što ste nameravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše od sebe. Blaga napetost u odnosu sa voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA

Iako će dan pred vama biti naporan i nervozan, uspećete dosta toga da postignete i završite. Povremeno možete imati problema sa koncentracijom i organizacijom obaveza, ali nećete biti skloni greškama. Možete se aktivirati prema nekom prema kome osećate strast .

VAGA

Danas možete pokrenuti bitnu poslovnu komunikaciju. Doduše, sam početak dogovora može biti naporan i prožet nerazumevanjem, ali ćete i vi i sagovornik uspevati da se brzo prilagodite. Jedna osoba vam nedostaje i ne možete da prestanete da razmišljate o njoj.

ŠKORPIJA

Zadržite potrebnu stabilnost u važnim dogovorima i kontaktima sa saradnicima. Možda ste negde duboko u sebi nezadovoljni, ali ne dozvolite da se to na vama vidi. Svoje emocije iskazujete lako i bez problema, prepuštate se u potpunosti voljenoj osobi.

STRELAC

Jedan dogovor ste uspeli da ostvarite i u potpunosti ste zadovoljni onim što ste postigli. Doduše, onaj unutrašnji glas vam šapuće da je to moglo i bolje, ali nemojte obraćati pažnju na njega. Dan je odličan da rešite problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Do vas dolazi solidna poslovna ponuda. Takođe, mogu vas obradovati vesti o uplati sredstava na vaš tekući račun. Ako ste imali bilo kakvih problema sa kolegama, danas ih možete rešiti na lak i jednostavan način. Drugi deo dana je kao stvoren za ljubav.

VODOLIJA

Sve će u poslu krenuti kako treba od jutra, a u tom fazonu će se nastaviti i na dalje. Bićete zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili. Možete imati problem sa uklapanjem obaveza, pa zakasniti na dogovoreni susret sa partnerom ili simpatijom.

RIBE

Jako će vam prijati ponuda od strane kolege da vam pomogne u nagomilanim obavezama. Zapamtite i budite spremni da uzvratite uslugu. Osećate sve veću potrebu da sa voljenom osobom sredite situaciju u vašem odnosu, i danas ćete se istinski potruditi oko toga.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More