I muškarci i žene LUDE kada im ovo uradite u krevetu: Šta je KOKOS IZAZOV i zašto ceo svet priča o njemu?

Ljubav i seks

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a on se izvodi lako. Ipak, imajte u vidu da, dok neko tvrdi da mu zahvaljujući njemu nikad nije bilo bolje među čaršavima, on nije za svakoga.

Izvor: Glossy  |  

Foto: Roman Samborskyi/Shuttrstock

Foto: Roman Samborskyi/Shuttrstock

.

S vremena na vreme, strani mediji nas obaveste da se pojavio neki novi trend u se*sualnim odnosima, a najnoviji je popularizovan upravo na Tiktoku.

U pitanju je tzv. kokos izazov, koji zapravo nema nikakve veze s kokosima.

Šta je kokos izazov?

Radi se o tome da se prilikom intimnih odnosa kukovima oblikuje reč „coconut“ (kokos) dok je žena gore prilikom misionarske poze, kako bi oboje partnera uživalo u maksimalnom zadovoljstvu.

U pitanju je pokret koji zahteva dosta fleksibilnosti, a ovaj trend se pojavio se na Dan zaljubljenih 2019. godine.

„Zapečaćen“ je kada ga je reperka Kardi Bi pomenula jednom prilikom na Instagramu, u snimku koji možet pogledati OVDE, a koji su potom videli milioni ljudi.

Kako ističe Melisa Stoun, stručnjakinja za odnose, ovakvi „čelendži“ su korisni za parove.

„Dobro je videti da ovi viralni izazovi mogu da pomognu ljudima da istraže zadovoljstvo sa svojim partnerima i poboljšaju intimne odnose, kao i samopouzdanje i raspoloženje“, istakla je.

Probati kokos izazov ili ne?

Da li je kokos izazov dobra ideja ili ne, zavisi od toga koliko su partneri aktivni u krevetu.

Ukoliko je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret joj može biti previše stimulišući i „van ritma“.

„Ako probam kokos izazov, a on me pita šta to radim, plakaću“, našalila se jedna tviterašica u jeku popularnosti ovog trenda.

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentisanje može biti korisno, ali uvek vodite računa o tome šta druga strana voli i šta joj prija.

„Svaka osoba ima se*sualni „otisak prsta“ i moramo proširiti usko i linearno gledište da sve žene vole iste stvari“, kaže ekspertkinja za intimne odnose Džordža Grejs za Body+Soul.

Read More