Imala je 105 kilograma: Odlučila je da promeni 2 stvari i sad ima 66 kilograma i svi se okreću za njom (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Idealna figura je nešto šta većina žena želi. Ema Snou koja se godinama mučila sa težinom, rešila je da podeli svoju borbu sa kilogramima i način na koji ih se rešila.

Ona ima 26 godina i sa svojim pratiocima skoro svakodnevno deli postove koji se tiču zdrave hrane i metode mršavljenja.

Ema je godinama jela hranu koja i nije tako zdrava, jela je masnu, brzu i začinjenu hranu. Stalno je naručivala dostavu, a kada je shvatila da ima 105 kilograma, rešila je da preokrene život i smrša zdravo.

Ema trenutno ima 66 kilograma. Smatra uspehom jer je dostigla svoju željenu težinu uz samo dve izmene u svakodnevnom životu.

Prestala je da naručuje hranu iz dostave, i umesto toga je počela sama da kuva slična jela, ali sa zdravijim sastojcima. Kao najvažniju stvar naglašava to što je počela svuda da ide peške!

To joj nije samo donelo figuru iz snova, već joj je, kaže, uštedelo i više od 115 evra mesečno.

– Bila sam bucmasta i kao dete, onda sam isprobavala neke trendi dijete, ali ništa nije urodilo plodom. Kada sam upoznala svog dečka, počeli smo brzo da živimo zajedno i samo smo sedeli na kauču i jeli uz TV. Odluku da promenim navike donela sam kada sam otvorila ormar i shvatila da nijednu stvar ne mogu da obučem, a da se u njoj osećam prijatno – rekla je ona.

Ema je ranije doručkovala brzu hranu, ručala nešto iz samoposluge kao što je kupovni sendvič, a večerala hranu iz dostave, uglavnom testeninu ili picu. Sada kaže da obavezno doručkuje ovsenu kašu, ruča čorbu ili sendvič s tunjevinom, a za večeru jede puno proteina, govedinu ili ribu.

– Najvažnija je bila odluka da pešačim. Počela sam da hodam do posla, i da pauzu za ručak koristim i da se prošetam, a ne samo da jedem. Nije mi se promenila samo figura, već mi je i raspoloženje fantastično – rekla je ona.