Izračunajte svoj broj saznajte šta su vam zvijezde spremile za posljednji ljetni mjesec

  Izračunajte svoj broj saznajte šta su vam zvijezde spremile za posljednji ljetni mjesec

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Kako biste izračunali svoj broj, neophodno je da saberete sve cifre iz svog datuma rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 22.3.1989, računate na sljedeći način – 2 + 3 +3 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35. Zatim svedite na jednocifren broj sabiranjem 3 + 5 = 8 U ovom slučaju broj je Osmica.

  Na isti način saberite svoj broj i saznajte šta vam donosi posljednji ljetnji mjesec. Avgust je period kada još malo jurimo za ljetnjim promenama, ludom i romantičnom energijom, sanjamo, letimo, a onda se vratimo na zemlju iz svijeta snova i suočimo sa realnosti.

  Ipak, avgust može donijeti i brojne ljepote i snažne lekcije. Može biti povoljan za početak novih ljubavi, ali i za rješavanje svega onoga što smo odlagali i što je tapkalo u mjestu.

  Broj 1

  Dolazi vrijeme za promjene, pred vama je period novih početaka. Sve što ste dugo željeli počinje da se ostvaruje. Iskoristite avgust da u djelo sprovedete sve ono o čemu ste dugo sanjali i maštali. Ne plašite se da preuzmete odgovornost i pokažete liderske sposobnosti. Izbjegavajte sukobe i rasprave jer mogu da dovedu do neprijatnih posljedica.

  Broj 2

  Imaćete priliku da napredujete, ali ne žurite i ne donosite odluke naglo. Iskoristite ovaj mesec da poboljšate odnose sa porodicom, prijateljima i kolegama. Koristite se diplomatijom i na sve moguće načine izbegavajte konflikte. Pružite pažnju i nežnost voljenoj osobi.


  Broj 3

  Vrijeme je za društveni život i kreativno izražavanje. Spremni ste da stičete nova znanja i vrlo lako ćete ih iskoristiti za napredovanje na svim poljima. Ovog mjeseca ćete osjetiti nalet pozitivne energije i želju da pokažete svoje talente. Inspiracija koju posjedujete može vam donijeti boljitak u budućnosti. Vaš entuzijazam privlači ljude pa je moguć i početak romantične veze.

  Broj 4

  Ovo je period aktivnog rada i samodiscipline, a najviše uspjeha imaćete u poslu. Koncentrišite se na rješavanje poslovnih pitanja i zadataka, završite projekte koje ste započeli i sredite dokumenta. U avgustu ćete biti praktični, promišljeni i odlučni. Možda ćete se osjetiti nesigurno po pitanju finansija pa bi bilo dobro da napravite štek. Mjesec je odličan za rješavanje porodičnih i ljubavnih pitanja.

  Broj 5

  Ovo je mjesec maksimalne energije, promjena i intelektualne komunikacije. Bićete negdje između želja da aktivno živite, razvijate se i putujete. Osjećat ćate se kao da sve možete da postignete i maksimalno ćete uživati u tome. Ovaj mjesec iskoristite za sticanje novih znanja i vještina jer će vam koristiti u budućnosti. Ovaj period će vam pružiti mnoge mogućnosti o kojima niste ni sanjali. Moraćete da donesete neke važne odluke, ali je vrlo važno da brzo reagujete kako vam prilika ne bi isklizla uz šaka.

  Broj 6

  Tokom ovog perioda energija opada. Osjetićete se smirenije i opuštenije. Vrijeme je da obratite pažnju na porodicu, ali i druge odnose. U poslovnoj sferi pokažite ljubaznost i učinite da ljudima bude prijatno u vašem okruženju. Ovo je idealno vrijeme za jačanje postojećih odnosa. Velika je šansa da će vam se u život vratiti neko iz prošlosti, to može biti partner ili prijatelj. Povedite računa o zdravlju i češće vreme provodite u prirodi. Poslovne kontakte koje sad sklopite donijeće vam mnogo pozitivnih stvari u budućnosti.

  Broj 7

  Vrijeme je introspekcije i dubokih misli. Ovog mjeseca će vas obuzeti filozofske misli o životu, vašim odlukama i prošlosti. Iskoristite taj nalet za izvlačenje pouka iz prethodnih iskustava kako ne biste iste greške ponavljali. Avgust nije povoljan mjesec za velika ulaganja, pa budite pažljivi sa novcem. Na polju ljubavi slijedi poboljšanje.

  Broj 8

  U avgustu se vaša finansijska situacija poboljšava, a nećete morati ni puno truda da uložite. Ali ipak budite oprezni kako trošite, me rasipajte se previše. Najbolje bi bilo da novac sačuvate, a kasnije uložite u biznis. Moguće su komplikacije i konfliktne situacije, naročito sa partnerom. Pokušajte da kontrolišete emocije i budete razumni. Odlučni ste i puni entuzijazma kada je posao u pitanju, a to će imati pozitivan ishod na kraju.

  Broj 9

  Ovog mjeseca samo završavajte ono što ste vam je ostalo. Nije povoljan period za započinjanje novih stavri. Sve što ste zamislili odložite za neki naredni period. Provedite ovaj mjesec u miru i odmoru. Dobar je trenutak za proučavanje kultura, meditaciju i bavljenje sobom ili odlazak na putovanje.

  Broj pregleda:
  93

  2021-08-02
  Aura RedakcijaOriginal Article