Jezgra šljiva pomažu u borbi protiv kancera

U jezgrima kostice kajsije, sljive i drugih nalazi se vitamin B17.Odnosno, najveca koncentracija B17 vitamina je u gorkim bademima, u jezgrima kostica jabuke, kajsije, nektarine, kruske, sljive, tresnje, limuna, kupina, malina, jagoda itd. Nalazi se, takodje.u braon pirincu, prosu, lanu i mnogim tropskim biljkama,posebno tropskoj kasavi.

Nacin delovanja:

U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice secera, jedna cijanida i jedna benzadelhida, koji se u ljudskom organizmu oslobadja samo na mestu gde se nalazi maligna celija. Malignoj celiji je secer neophodan za rast i odrzavanje. Maligna celija je bogata enzimom betaglikozidazom u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se celija raka truje i unistava.

Enzim betaglikozidazon se u ostalim, zdravim, celijama tela nalazi u izuzetno malim kolicinama, pa prakticno ne dolazi do trovanja zdravih celija organizma.

UKRATKO

Rak voli šecer, a cijanid u JEZGRU koštice ( kajsije, sljive, jabuke i dr.) je okružen šecerom. Rak jede šecer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se celije raka navedu da jedu samo šecer sa cijanidom.

Unošenje svakog drugog šecera u organizam za vreme lecenja treba eliminisati.

Dnevna kolicina upotrebe:
Na svakih 2,5 kgr sopstvene tezine po jedno jezgro

Prvo, izmerite sopstvenu telesnu tezinu, potom je podelite sa 2,5 dobicete dnevnu potrebu jezgara. U proseku iznosi oko 30 jezgara dnevno

Svako jezgro u ustima dobro sazvakati i natopiti pljuvackom u ustima potom to progutati.

Namena je prvenstveno u pomoci obolelim od ove opake bolesti a potom prevencijom da do oboljenja ne dodje.

Srdacan pozdrav,

Dr. Slavko Radosavljevic, dipl. ing.

Tel. 381 11 2154 894 ili 064/4928081

E-mail: [email protected]

Napomena:

Kompanija PLEMIC-KOMERC iz Osecine otpocela je proizvodnju I prodaju jezgara u savremenom pakovanju

www.plemic-komerc.com

E-mail: [email protected]

Za obolele od reume:

Jezgro šljive
Pedeset grama jezgra iz koštica šljiva preliti sa 3 dl jake komove prepečenice i ostaviti dobro zatvoreno na toplom mestu 10-tak dana, uz povremeno mućkanje. Ovom rakijom masirati reumaticne, bolne, delove tela.