JOVANA I SRĐAN SU SE SAMO POGLEDALI U JUTARNJEM PROGRAMU: Kad je Danica Krstić prokomentarisala POBEDNIČKU PESMU EVROVIZIJE i Miloš otkrio ŠOKANTNE stvari iz hotela, nastao je MUK (VIDEO)

Ovogodišnji predstavnici Srbije na Evroviziji, grupa Sanja Ilić i Balkanika, sa numerom “Nova deca” osvojili su 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela – kontroverzna Neta Barzilaj. Dva dana nakon povratka iz Lisabona, članovi srpske grupe i dalje sumiraju utiske.

 

Iako takmičenje nisu završili na vrhu tabele, članovi Balkanike zadovoljni su svojim predstavljanjem na ovogodišnjoj Evroviziji.

 

Oni su se puni utisaka vratili iz Portugala, a gostujući u “Jutarnjem programu” kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića prokomentarisali su i pobedničku pesmu koja je izazvala podeljene komentare.

 

“Pa šta ja znam. Nije loša pesma, đuskali smo i mi uz nju. Vesela je, iako je tekst prilično sjajan, da nema neku poruku, da je za diskoteku, za kokodakanje”, bila je potpuno iskrena pevačica Balkanike Danica Krstić, nakon čega je u studiju nastupilo nekoliko sekundi tišine. 

foto: Prvi TV/Printscreen

A onda je Milan dodao još šokantniju stvar. 

 

“Nisam se razočarao, meni je 19. mesto kao da smo bili prvi”, rekao je Milan u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića na TV Prva.

“Ne mogu da se naviknem na ritam da nema šta da se radi. Po hotelima se dešava, ne uzimaju trguje se glasovima žirijima. Ispituje se politička situacija. Slučajno sam sedeo pored australijske delegacije, kada se pojavio neki čovek i načuo sam da će neka nešto zemlji daje, da se dogovarali”, rekao je Milan pevač Balkanike. 

foto: Prvi TV/Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva TV


Kurir

Autor: 
Kurir