Julija Ivanova najavljuje: KOJI SU NAJSRETNIJI DATUMI U SEPTEMBRU?

  Julija Ivanova najavljuje: KOJI SU NAJSRETNIJI DATUMI U SEPTEMBRU?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Septembar će biti mjesec velikih promjena i mukotrpnog rada na sebi za sve znakove Zodijaka. Evo šta prvi jesenji mjesec donosi svim horoskopskim znakovima…

  U prvoj polovini mjeseca strpljivo ćemo pratiti pravila i propise, trudićemo se da sve započeto privedemo kraju, dosta ćemo se baviti popravkama u kući, iznenadiće nas priliv novca kroz razne beneficije, a naučićemo i ponešto korisno kako o poslu, tako i nama lično.

  Trudićemo se da opravdamo povjerenje drugih, veoma nam je stalo do mišljenja okoline i ugleda koji uživamo. Ovo će posebno biti izraženo u narednom mjesecu kada ćemo se zdušno truditi da se istaknemo i ispravimo sve pređašnje greške koje “bacaju ljagu” na naše ime. Ovaj trud i rad na sebi će se isplatiti.

  U drugoj polovini mjeseca mnogi znakovi će biti prinuđeni da taktiziraju i pregovaraju na poslu, što će rezultirati boljim pozicijama, unosnim transakcijama i poboljšanim međuljudskim odnosima. Oformiće se se mnoge nove veze, bivši protivnici postaće strateški saveznici.

  Istovremeno, od 15. do 21. septembra mnogi znakovi će se naći na raskrsnici, u disbalansu između želje za jačanjem materijalnog stanja i nespremnosti da ulože trud kako bi im se ta želja i ostvarila, tvrdi ruski numerolog Julija Ivanova.

  Poslije 21. septembra dolazi period harmonije i apsolutnog sklada kako sa drugima, tako i sa samim sobom. Ipak, postoji velika mogućnost i da tajne želje i strasti isplivaju na površinu i poremete ovu harmoniju, mada većina znakova neće se usuditi da te želje sprovede.

  Sredinom septembra mnogi neće samo detaljno očistiti svoj dom, već će ga i ukrasiti nekim zanimljivim dizajnerskim “spravicama”. Krajem mjeseca veliku pažnju ćemo posvetiti društvenom aspektu, pokušaćemo da proširimo krug prijatelja i obnovimo veze.

  Povoljni dani: od 1 do 6, od 8 do 12, od 14 do 20, od 22 do 28, 30.

  Ovih datuma povedite računa, zvijezde nam neće biti naklonjene: 7, 13, 21, 29.

  Broj pregleda:
  51

  2021-09-06
  Aura RedakcijaOriginal Article