KAD LJUBAV ZAKUCA: Brojevi znaju kakvog partnera trebate

  KAD LJUBAV ZAKUCA: Brojevi znaju kakvog partnera trebate

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Nevena Đukić, po vokaciji je psihoterapeut, a po svom opredjeljenju numerolog. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmjerila da nađu rješenja , razriješe svoje nedoumice i osvijeste sebe i svoje potrebe. Čest je gost Tv emisija i autor pet knjiga: Numerologija za početnike, Sinastrija, Tarot za početnike, Numerički tarot sa kartama, Autogeni trening.
  Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

  Saberite sve brojeve godine i kada svedete na prost broj znaćete koji vam je generacijski broj.

  Znate li da u generacijskom broju piše kakvog partnera želite? Generacijski broj je broj godine vašeg rođenja. Saberite sve brojeve godine i kada svedete na prost broj znaćete koji vam je generacijski broj.
  Na primjer: 1986 = 1+9+8+6 = 15 = 1+5 = 6

  JEDINICA

  želi inteligentnog partnera sa kojim može o svemu da razgovara, poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Nikako ne smije da bude tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška. Cijene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

  DVOJKA

  reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja, i pokazivati i izgovarati ljubav, i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uvjeravaju u postojanje emocija, da im se njeguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nježnošću obavije satenom u najljepšoj boji.

  TROJKA

  očekuje bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napraviće mu bajku od života. One, Trojke, to mogu i hoće bez zadrške da daju, samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

  ČETVORKE

  žele partnera sličnog sebi. Na prvom mjestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vrijedan i radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, koji će visoko cijeniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju na čemu su i kuda to vodi.

  PETICE

  vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo nek’ nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smijeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

  ŠESTICE

  estete, i zato žele šarmantne i lijepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodeti za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lijepo uređen dom, djecu, bogat društveni život i harmoniju koja im je veoma potrebna.

  SEDMICE

  žele natprosječno inteligentne partnere sa kojima mogu da analiziraju i vode filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredeljuju se za izrazite intelektualce, filozofe, i čak za visoka sveštena lica. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

  OSMICE

  žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslanac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice, žele alfa partnera koga će poštovati, ali ne i despota.

  DEVETKE

  žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog svijeta, i više od toga. Kako su Devetke jako zatvorena bića, žele partnera kome mogu da se otvore i koji neće zloupotrijebiti njihovo povjerenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti lojalan. Kako su Devetke esencija ljubavi, potreban im je neko ko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.

  Broj pregleda:
  589

  Komentari

  komentara

  2019-06-13
  Aura RedakcijaOriginal Article