Kada SMRŠATE kilogrami se više ne vraćaju: Nakon što sam počela jesti ova 2 SASTOJKA, prestala sam se brinuti o težini!

Mnogi još uvijek misle da je energija akumulirana samo tjelesna masnoća i da za gubljenje težine trebaju slijediti dijetu koja im omogućuje da spale one masne naslage.

Ali kako ukloniti one naslage masnoća? Postoje i druge energetske rezerve koje ometaju proces spaljivanja masti.

Postoje i drugi nalazi energije u tijelu, glikogen (ugljikohidrati) i proteini (mišići). Način na koji tijelo koristi ove depozite energije može promijeniti način na koji tijelo koristi masti.

Kada imate želju za nečim slatkim ili slanim to je normalna stvar, osobito kada se to dogodi sporadično. Ali ako je to češće od normalnog, to znači da patite od visokih razina stresa ili imate parazite u želucu.

Da biste ih izbacili trebat će vam samo ova dva sastojka:

-100 grama lanenog sjemena
-10 grama češnjaka

Priprema i potrošnja

Uz pomoć blendera, sameljite sastojke u prah. Trebate uzeti dvije žlice ove mješavine ujutro tri dana zaredom, možete ga miješati s vodom ili s doručkom.

Idealan način za korištenje je da ga uzmete 3 dana, a zatim odmor 3 i nastavite potrošnju još 3 dana i tako dalje. Nakon što prođe mjesec dana, primijetit ćete razliku. Ovo čišćenje će vam pomoći da se paraziti izbace iz vašeg tijela.

Pobrinite se da svakodnevno dobijete sve vitamine i minerale, jer mnogi od njih sudjeluju u oslobađanju energije iz hrane. S toga, odgovarajuća potrošnja daje nam taj osjećaj vitalnosti i želju za sudjelovanjem u raznim aktivnostima i vježbanju.