Kako da izgledate savršeno u “all black” autfitu?

(foto: Pinterest)

Ljubitelji crne boje dobro znaju da nije lako doći do izražaja u masi ako nosite crno od glave do pete, ali nije ni nemoguće.

Postoji nekoliko stilskih trikova koje bi uvek trebalo imati na umu, ukoliko želite da privučete poglede drugih, a obučeni ste u crno.

U hladnijim danima možete iskombinovati pletiva, kožne komade, teksas i baršun i nećete pogrešiti. Pobrinite se da su tkanine koje nosite u skladu s aktualnom sezonom. Crna vunena haljina izgledaće fantastično u jesenjim i zimskim mesecima, pogotovo u kombinaciji sa dobrim parom kožnih čizama.

Kad slažete crni autfit, još je važnije da vam svi komadi savršeno pristaju. Iskoristite i činjenicu da crna odeća sužava i birajte uže komade, a izbegavajte široke i predimenzionirane.

Igrajte se sa modnim dodacima! Crni autfit slobodno možete razbiti nekim upečatljivim nakitom u drugoj boji ili, recimo, jarko crvenim čizmama koje su ove sezone hit. Ali nećete pogrešiti ako odaberete dodatke u skladu s autfitom, jer će svakako dodati novu dimenziju, odnosno teksturu.

Veliku ulogu igra i vaš izbor šminke. Same ćete se uveriti da crni autfit izgleda drugačije u zavisnosti od boje ruža koji koristite. U dnevnim varijantama dodajte usnama nežno ružičasti pigment, a u večernjim ih obojite u jarko crvenu, dok će tamne nijanse, bordo, ljubičasta ili boja čokolade biti pogodne u oba slučaja.