Katarina Živković SUROVO priznala: „Čudni su mi, da ne kažem JADNI, zašto neko uopšte ima potrebu da to radi?“

Showbiz vesti

Pevačica Katarina Živković nedavno je ispričala kako jedva čeka da izgovori sudbonosno „da“. Na pitanje koje to osobine čine njenog „princa na belom konju”, izjavila je: „Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese“,

Izvor: 24sedam/Milica Gudžulić  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

„Što se udaje tiče, samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam. Mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda da skinem pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate“, istakla je u jednom intervjuu pevačica, koja se i danas susreće s negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Na njih, priznaje, ne reaguje preterano, sve dok se ne tiču njenog rodnog grada ili akcenta.

„Jadno mi je to“

.

„Susrećem se, naravno, kao i većina javnih ličnosti. Najgori komentar ne postoji, jer ih ne shvatam lično, te ljude koji me vređaju takođe ne poznajem, jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno“, objanila je Živkovićeva za i dodala da vulgarne komentare blokira čim ih ugleda, prenosi „Grand onlajn”.

Read More