Koji su to SREĆNI DATUMI U APRILU za svaki horoskopski znak i šta ih čega baš tih dana?

Astro

April je mesec u kom se priroda budi, donosi novu energiju i otvara vrata brojnim mogućnostima. Svaki horoskopski znak ima poseban dan tokom kog su zvezde posebno naklonjene njegovim željama i planovima. U nastavku vam donosimo listu “srećnih dana i datuma” u ovom mesecu za svaki horoskopski znak.

Izvor: index.hr  |  

Ilustracija Foto: Vovatol/Shutterstock

Ilustracija Foto: Vovatol/Shutterstock

.

Ovan – 14. april

Sredina meseca Ovnovima donosi energiju i motivaciju potrebnu za pokretanje novih projekata. Na ovaj dan, Ovnovi bi trebalo da daju sve od sebe kako bi ostvarili svoje ambicije.

Bik – 20. april

Bikovi će na ovaj dan osetiti snažnu povezanost sa svemirom. Kraj aprila donosi im izobilje i zadovoljstvo, posebno u financijskom smislu.

Blizanci – 15. april

Za Blizance je sredina meseca idealna za komunikaciju i povezivanje sa drugima. Ovaj dan bi trebalo da iskoriste za društvene mreže i druge vrste posla na internetu.

Rak – 9. april

Rakovima 9. aprila donosi emocionalnu sigurnost i duboku povezanost sa porodicom. To je idealno vreme za kućne aktivnosti i jačanje porodičnih veza.

Lav – 24. april

Za Lavove, 24. april je dan kada će blistati zbog svoje prirodne harizme. Ovaj dan bi trebalo da iskoristite za profesionalne prezentacije.

Devica – 17. april

Devicama 17. april donosi prilike za napredak kroz organizaciju i detaljan rad. Dan je povoljan za početak novih projekata ili zdravstvenih rutina.

Vaga – 12. april

Ovaj dan je idealan za umetnost i estetiku. Vage bi trebalo da se posvete kreativnim projektima i unapređenju ličnih odnosa.

Škorpija – 25. april

Škorpijama 25. april donosi strast i intenzitet u sve što rade. Dan je savršen za istraživanje dubokih emocija ili početak novih avantura.

Strelac – 13. april

Strelčevima početak meseca označava vreme za avanture i širenje horizonata. Iskoristite ovaj dan za putovanja ili učenje nečeg novog.

Jarac – 19. april

Za Jarčeve, 19. april je dan kada će njihova upornost biti nagrađena. Trebalo bi da se fokusirate na karijeru i dugoročne ciljeve.

Vodolija – 11. april

Vodolije bi 11. aprila trebalo da imaju inspiraciju za nove originalne ideje. Dan je idealan za društvene aktivnosti i pokretanje novih projekata.

Ribe – 27. april

Ribama, kraj meseca donosi intuitivnu spoznaju i kreativnu inspiraciju. Na ovaj dan bi trebalo da se posvetite umetnosti i duhovnoj praksi.

Read More