Ljudi ovog horoskopskog znaka su : Jaki, puni energije i strastveni!

 Ako stalno birate pogrešne osobe vrijeme je da malo pogledate u zvijezde i vidite šta one imaju o tome da kažu.

Osobe ovog znaka odražavaju čistu životnu energiju, evo žato trebate upoznati bar jednog Ovna u svom životu.

1. Avanturisti

Samo nazovite jednog Ovna jer je on uvijek spreman za dobru zabavu.

2. Zrače sa mnogo pozitivne energije

Oni su po prirodi pozitivne duše, te pomaže lako prolazi najteže situacije.

3. Optimistični su

4.  Bitno da su iskreni

5.Vrlo odani

6. Nezavisni

7.Velikodušni ali vrlo škrti prema sebi

8. Pouzdani

9. Ambiciozni su

Rezultat slika za ovan horoskop

Evo šta znači riječ volim te, za svakog horoskopskog znaka !

Ovan

Kada kaže: “Volim te”, to znači: “Obožavam te, volim te ludo” međutim u koliko ga iznevjerite sve te emocije mogu nestati u tren oka.

Bik

Kada kaže: “Volim te”, znači: “Blizu sam ti da verujem , moram da budem siguran da me nećeš povrijediti”. Biku treba puno vremena da nekoga zavoli.

Blizanac

Kad kaže: “Volim te”, kod Blizanaca znači: “Ja mogu biti ono što jesam”. Kada blizanac kaže volim te to znaci da se može prema vama pokazati u pravom svijetlu, da bude to što jeste.

Rak

Kada kaže: “Volim te”, Rak misli, “Ja ću te voleti zauvek i bez ikakvog razloga.” Kada rak izgubi voljenu osobu jako dugo treba vremena da je preboli.

Lav

Kada kaže: “Volim te”, Lav zapravo kaž kažu ti da si skoro toliko poseban koliko i oni, te da zaslužujete njihovu ljubav!

Devica

Kada kaže: “Volim te”, Devica u stvrai govori ” mogu ti naći vrlo malo mana” djevice su jako izbirljive kada kažu volim te one to i misle!

Rezultat slika za djevica

Vaga

Kada kaže: “Volim te”, za Vagu to znači: “Uvek ću izabrati tebe”. Vage žele da budu uvek tu za svoje partnere, bez obzira na sve.

Škorpije

Kada kaže: “Volim te”, Škorpija misli, “Moja ljubav je zaključana” . Škorpija i i njihova strast su sila prirode. Oni su duboko i poneka opsesivno zaljubljeni kada nekoga vole!

Strelac

Kada kaže: “Volim te”, Strelac kaže: “Volim te, ali ne mislim da to znači da me možeš vezati.” Strelac se plaši mogućnost da uradi ono što želi i kada to želi, u koliko im to ne dozvoljavate vaša ljubav će nestati.

Jarac

Kad kaže: “Volim te”,Kad Jarac kaže da te voli, on to i misli. Veoma su ozbiljni kada je u pitanju ljubav i te spreman je na mnogo stvari samo da veza opstane.

Vodolija

Kad kaže: “Volim te”, Vodolija misli da je ljubav jako ozbiljna stvar , nešto veliko i važno za posebne ljude.

Ribe

Kad kaže: “Volim te”, za Ribe to znači: “Evo moje srce, pokušaj da ga ne slomiš, al i ako to uradiš, naći ću način da to sredim”

Rezultat slika za ribe horoskop