Mačke mogu da vide zle duhove u kući: Pogledajte kako se tada ponašaju!

164
One su poznate kao istjerivači zlih duhova, poznato je da kada se mačka mota nekome oko nogu, dijeli svoju pozitivnu energiju. Stoga je ne odgurujte od sebe jer imate strah od pojave dlaka, jer za mačke kažu kako su čarobne životinje.

strahujete li od uroka ili se bojite kako vam neko želi napraviti nešto loše, dodirujte svoju mačku s obje ruke, te joj mazite lijevu šapu pa nastavite do repa.

Mačke imaju pozitivnu aurute će čuvati kuću od negativne energije kao i sve ukućane.  One su često poznate kao istjerivači zlih duhova iz domova. U koliko vidite svoju mačku da sjedi u jednom dijelu prostorije i gleda u nešto iza vas dugo može biti pokazatelj prisustva zlih duhova.

Tada jedino što vam preostaje jeste da zapaliti pelin i zadimiti kuću.

Ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mjestima koje imaju negatrivnu energiju. . U Rusiji imaju ritual da prije useljenja u novi dom, prvo pustite mačku tada eliminiše negativnu energiju  i unosi pozitivnu.

Rezultat slika za mačke crna

Jačina pozitivne energije ovisi o tome kojoj vrsti pripada, vjeruje da mačke Perzijske, Sphinx, maju duplo više magičnih i iscjelitelhjskih sposobnosti.

Važno je i koje su boje:

Crna – povezuje se s okultnim moćima,magijom i zaštitom. Ovakve mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije.

Crvena –  privlače novac,vežu se uz mušku energiju i

Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osjećaja sreće, i emocionalne stabilnosti.

Bijela – mačke ove boje smanjuju stres te privlači dobro zdravlje.

Dvobojna – donose dugovječnost.

Trobojna – štite od zla, donosi sreću.

Rezultat slika za mačke