Manekenku je USVOJIO bivši očuh, a reči njenog biološkog OCA sve su ŠOKIRALE: Ona nije deo moje PORODICE!

Životne priče

Mnogo puta smo videli kako deca poznatih i slavnih kreću njihovim stopama, a ćerka čuvene Hajdi Klum nije izuzetak.

Izvor: Jutarnji.hr  |  

Foto: Joe Seer/Shutterstock

Foto: Joe Seer/Shutterstock

.

Naime, mlada manekenka svojom pojavom privlači veliku pažnju. Iako ne liči mnogo izgledom na svoju slavnu majku, reklo bi se da i te kako liči ponašanjem. Njene fotografije na mrežama mnogo toga govore, a nedavno je uslikana na godišnjem odmoru dok je boravila na luksuznoj jahti.

Leni Klum, ćerka slavne manekenke Hajdi Klum, uživa u luksuznom odmoru na jugu Francuske.

Ova 19-godišnja manekenka viđena je kako se sunča u minijaturnom plavom bikiniju na jahti svog oca, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea (73). Ona se zabavljala u društvu prijatelja, izležavala se na palubi i kupala u moru, a kako izgleda u bikiniju pogledajte OVDE.

Iako joj je Flavio otac, bivši očuh Sil usvojio je Leni pre mnogo godina. Leni često ističe da je Sil njen pravi tata, a 2018. godine se prvi put srela sa biološkim ocem koji je jednom prilikom izjavio: “Leni je moje biološko dete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u porodici koju su njih dvoje zasnovali”, misleći na Hajdi i Sila, pa dodao: “Kako da mi nedostaje dete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je deo Silove porodice, a Nejtan je deo moje”.

Vremenom je odnos Brijatorea i Leni postao bolji, a sada čak zajedno i letuju.

Njena majka Hajdi, ne privlači ništa manje pažnje. Nedavno je bila na odmoru u Italiji sa svojim suprugom, gitaristom “Tokio Hotela” Tomom Kaulicom.

Leni je krenula majčinim manekenskim stopama i pokazala je impresivnu figuru u bikiniju.

Ona je uspešna u svetu modelinga, a pre dve godine pojavila se na naslovnici nemačkog Voga.

– Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si odabrala da kreneš ovim putem. Znam da kojim god putem krenula, biće to tvoj put. Oduvek si znala šta želiš, a šta ne želiš. Ti nisi mini-ja. I jako sam srećna što sada možeš pokazati svetu ko si zapravo TI – napisala je tada Hajdi Klum na društvenim mrežama.

Leni je radila i za Versaće i Dior, a mnogo prašine podiglo je i njeno poziranje u donjem vešu s majkom za brend Intimissimi.

Mnogi su komentarisali ovu kampanju, rekavši da Leni ne izgleda baš najsrećnije na fotografijama.

“Nadam se da se Leni osećala dobro, izgleda napeto”, “Lepa figura, ali nažalost veoma tužan izraz lica”, bili su samo neki od komentara.

Bilo kako bilo, čini se da majka i ćerka prilično uživaju u životu.

Read More