MILENA DRAVIĆ ODUŠEVLJENA OŽALOŠĆENOM PORODICOM: Nušićevi likovi su svuda oko nas

Prva premijera Narodnog pozorišta u sezoni kada slavi 150 godina od svog osnivanja, Nušićeva „Ožalošćena porodica“, ispraćena je u petak višeminutnim aplauzom i ovacijama, a u publici je bio sam krem srpskog glumišta.

Glumica Milena Dravić iz sale je izašla ozarena i sa osmehom oduševljenja.

– Fantastično. Predstava je odlično urađena. Nemam rači. Nište manje se nije ni očekivalo od velikog majstora režije kakav je gospodin Jagoš Marković, ali i odlične glumačke ekipe. U ovom komadu se vidi koliko je Nušić svevremen i koliko mu nije potrebna aktuelizacija. Njegova dela ostaju za sva vremena – i prošla, i sadašnja, ali i buduća – rekla je Dravićeva.

 

foto: Printscreen

Ona se složila da je „Ožalošćena porodica“ pred sve nas stavila ogledalo na kojem se vide mnoge naše crte kao naroda i dan-danas.

– Gledajući predstavu, prepoznajem mnoge likove iz naše okoline. Moramo biti ponosni kao nacija što smo imali takvog pisca – kaže glumica.

Da je Narodno pozorište dobilo predstavu koja će se sigurno upisati u istoriju ovog teatra, dokaz je gromoglasni aplauz nasmejane publike, u kojoj su bili i Nataša Ninković, Kokan Mladenović, Goran Marković, Goran Paskaljević, Ljiljana Blagojević, Dragan Bujošević, Dejan Mijač, Maja Gojković, Ana Brnabić i mnogi drugi.

 

foto: Promo

Najveće ovacije za maestralno izvođenje dobili su Vanja Ejdus, Saša Torlaković i Nebojša Dugalić, kao i Nela Mihailović, ali i ostali deo ekipe koju čine Aleksandar Srećković, Slobodan Beštić, Suzana Lukić, Dušan Matejić, Radmila Živković i Danica Maksimović.

MONA CUKIĆ

 

NE PROPUSTITE

ALFREDA HIČKOKA SAM VODILA U SKADARLIJU: Milena Dravić o druženju s poznatim rediteljem!

MILENA DRAVIĆ: Rijaliti šou je ugrozio naciju! To je najveća opasnost za ljude!

VENČALI SU SE TAJNO: Večna ljubav Milene Dravić i Dragana Nikolića

SVI SU PISALI O TOME: Milena Dravić ispričala zašto je američku novinarku gađala tabletama i prekinula intervju!

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir