Mislila je da je ovo totalno besmisleno: Poslije prvog nanošenja ove PLAVE tečnosti ispod pazuha, ostala je ODUŠEVLJENA – MORATE probati!

Listerin se bez sumnje može koristiti u puno alternativnih metoda. Iako zvuči neobično, oni su bez sumnje veoma efikasni!

Zašto Listerine?

Listerin uključuje mnoge korisne elemente, uključujući timijan, eukaliptus i alkohol. U stvarnosti, nije čudo što se ovaj proizvod može iskoristiti u tako velikom broju kreativnih metoda! Proučite sve načine na koje možete koristiti Listerin:

Ispod pazuha

Listerin je nevjerovatan za sprečavanje mirisa u svakoj prilici kada nemaš deodorant! Stalno stavljajte Listerin na vatu i trljajte pazuh.

 

Koristite ga unutar kupatila

To će zvučati kao gubljenje novca, međutim Listerin će dezinfikovati kupatilo. Zalijte malo Listerina i očistite wc šolju. Mnogi kažu da nije najjednostavnije dezinfikovano, ali dodatno ima prijatan miris.

Vlažite kosu sa Listerinom

Iznenađujuće je što je Listerin zgodan da eliminiše perut. Iako to ni na koji način nije postalo poznato, mnogi ljudi sugerišu da treba da pokušamo. Zalijte Listerinom svoju kosu, umotajte je u peškir i ponovo operite kosu poslije 20 minuta.

Očistite lice

Mnogi koriste Listerin da očiste lice, naročito ako imaju milije.

Držite četkicu za zube u Listerinu

Baš kao što se Listerin bori protiv mikroorganizma, tako se pobrinite za četkicu za zube. U držač za četkice nalijte Listerin, stavite četkice i ostavite duže vrijeme.

 

Odlično je za komarce

Listerin nosi eukaliptol, supstancu koja je sjajna protiv komaraca. Vi više ne morate trošiti novac na luksuzne proizvode kada imate Listerin.

Potopite stopala u Listerin

Listerin je sjajan u borbi protiv gljivica na nogama. Držite noge u Listerinu oko pola sata tako da ga koža apsorbuje.