Mlada PRED VENČANJE promenila planove: Gosti u šoku, ispostavila im troškove od 1700 evra!

Zanimljivosti

Sve je isplanirala, a onda se predomislila.

Izvor: Srećna republika  |  

Ilustracija; Foto: Studio Peace/Shutterstock​

Ilustracija; Foto: Studio Peace/Shutterstock​

.

Venčanja su veoma stresna i za goste i za mladu i mladoženju. Nekada sama organizacija može biti veoma naporna, pa se čak i osobe bliske budućim supružnicama mogu naći usred drame.

Jedna žena se našla u nezgodnoj situaciji nakon što je pristala da bude deveruša na svadbi bliskog člana porodice koja se održava na destinaciji. Na početku je bila pod utiskom da će troškove pokriti mlada. Međutim, sada je shvatila da je već potrošila više od 1.700 evra na različite troškove vezane za svadbu i očekuje se da će imati još troškova.

Žena je podelila svoju zabrinutost na Reditu, izražavajući svoje nezadovoljstvo dodatnim finansijskim teretom. Detaljno je opisala kako su se planovi za svadbu promenili, što je dovelo do povećanja troškova. Mlada, koja je prvobitno obećala da će pokriti smeštaj preko Airbnb-a, kasnije je povukla svoju ponudu, ostavljajući goste da snose troškove. Takođe, aranžmani za prevoz, koji su prethodno bili uključeni, sada se moraju platiti individualno. Ove neočekivane promene su ženu ostavile preplavljenom zbog rastućih troškova.

– Od svadbenog poklona, ​​haljine, letova i hotela, pa do Ubera, izračunala sam da će me sve koštati oko 1.700 evra, a sada sam shvatila da mlada očekuje i poklon od svake od deveruša posebno. Drugi članovi porodice daruju oko hiljade evra, a mene su roditelji zamolili da potrošim više od toga, jer smo sa njenom porodicom jako bliski – požalila se jedna korisnica Redita. Nakon što je podelila svoju priču, žena je dobila veliku podršku od onlajn zajednice. Mnogi su se saosećali sa njenom situacijom, priznajući značajan finansijski teret koji je na nju stavljen. Neki pojedinci su izrazili svoje mišljenje da takvi događaji često rezultiraju prekomernim troškovima, i iako se očekuje učešće, troškovi ne bi trebalo da budu toliko visoki kao u ovom slučaju.

Ženina nezgodna situacija je pokrenula širu raspravu o finansijskim očekivanjima vezanim za svadbe i odgovornostima članova mladeničkog društva. Dok su neki naglašavali važnost ispunjavanja svojih uloga, drugi su isticali potrebu za razumnim finansijskim razmatranjima.

Read More