MORA DA PRISTANE NA OVE USLOVE, SUD NA BREDOVOJ STRANI: Anđelina može da izgubi starateljstvo nad decom!

Proces razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita nije ni blizu kraja, s obzirom da je pitanje ko će dobiti starateljstvo nad njihovih šestoro dece.

 

Glumica je dobila privremeno i potpuno starateljstvo, pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivien i Knoks žive sa glumicom. Džolijeva ih sve vodi na svoja putovanja, te će njena deca ovo leto provesti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak filma „Grdana“. Ali Bred Pit ovim nije zadovoljan.

 

foto: Profimedia

Glumac je za sada dobio pravo da decu poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

 

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima. Sud u Los Anđelesu se slaže s Bredom, te su Anđelini naredili da njen bivši suprug mora više vremena da provodi s decom, inače bi mogla da izgubiti potpuno starateljstvo.

 

foto: Profimedia

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena jer ima 16 godina. Dok Bred viđa decu s njima mora da bude psiholog, a Anđelina mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve dece kako bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uslove, rizikuje da izgubi starateljstvo.

 

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

DETALJI O RAZVODU STROGO ČUVANA TAJNA: Evo šta piše u prvom zajedičkom saopštenju Breda i Andželine

SILOVANJE, TAJNI RITUALI I UBISTVA: Prelepa glumica napunila 43 godine, a OVE mračne stvari iz njene prošlosti će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

LJUTA NA KRALJEVSKU PORODICU? Anđelina Džoli se nije pojavila na venčanju o kom su svi pričali, a ovo je razlog!

 


Kurir

Autor: 
Kurir