Muškarci OVO potajno žele od vas – a nikada ne bi priznali!

Muškarci se često plaše da nam kažu šta zaista osećaju (fofo: Herbeauty.co)
Muškarci se često plaše da nam kažu šta zaista osećaju (fofo: Herbeauty.co)

Navikli smo da mislimo da su muškarci neustrašivi i da uvek urade i kažu ono što misle. To je još jedna velika razlika između muškog i ženskog pola. Ipak, muškarci često, naročito u vezi, ne kažu sve što misle i osećaju. Ali zašto je to tako? Odgovor možda leži u činjenici da muškarci nisu ni svesni svojih potreba sve dok ih žene prve ne ispune. Podsvest igra ovde važnu ulogu i ponekad je potrebno istražiti dobro šta se krije u umu vašeg partnera.

Neki od ovih saveta će vam pomoći da poboljšate svoju vezu i učinite i sebe i muškarca srećnijim.

1. Pokažite mu poštovanje

Ovo je prva stvar koju muškarci potajno žele u vezi, ali ne razumeju sve žene značenje toga. Ako želite dečku da pokažete koliko ga poštujete, uverite ga da su njegovo mišljenje, njegove odluke i osećanja veoma važni.

2. Zamolite ga za pomoć

Iako ste jaka i nezavisna žena, koja može nositi po nekoliko kesa iz prodavnice, promeniti sijalicu ili instalirati program bez pomoći muškarca, njima je i te kako važno da se osećaju potrebno. Dopustite mu da pokaže da je glava u kući.

3. Udelite mu kompliment

Ne vole samo devojke komplimente. Ako iskreno pokažete muškarcu da vam se dopada način na koji se obukao ili uradio nešto, osećaće se veoma zadovoljno i rado će vam uzvratiti istom merom.

4. Budite prijatelj

Veze se zasnivaju na međusobnoj podršci. I najjačima je potrebno da znaju da je neko tu za njih kada stvari krenu po zlu. Zato muškarci žele da dobiju podršku od vas kada im je to neophodno, a vi budite ponosne na njih i pokažite im da ste uvek uz njih.

Budite im i drugarica i oslonac (foto: Herbeauty.co)
Budite im i drugarica i oslonac (foto: Herbeauty.co)

5. Potrudite se

Neka vaš muškarac zna koliko se trudite kako bi izgledale sjajno za njega. Našminkajte se i izaberite odeću koja će mu jasno pokazati koliko vam je stalo da budete lepe za njega.

6. Pitajte ga za savet

Ako imate dilemu oko neke važne stvari, sjajno je pokazati muškarcu da cenite njegov savet. Oni potajno žele da znaju da se njihovo mišljenje uvažava kada su i sitnice ali i krupne stvari u vašem životu u pitanju.

7. Neka se oseti cenjenim

Budite uvek zahvalne kada vas muškarac izvede na večeru u lep restoran. Pokažite mu da vam to znači i to na onaj način na koji mislite da će ga obradovati. Bilo rečima ili delom. Ali nemojte preterivati.

8. Preuzmite akciju i pokažite mu koliko ga želite

Ne morate da čekate da muškarac inicira fizilki kontakt. Nemojte sakrivati koliko vas privlači i preuzmite akciju kada osetite potrebu.

9. Neka se oseti nezavisno

Ovo je teško ako ste u ozbiljnoj vezi, ali to ne znači da partner mora biti sam, a da vi pucate od ljubomore tada. Setite se jednostavno da je muškarcima potreban prostor samo za njih, za viđanje sa prijateljima i muške stvari koje tada rade, a o kojima devojke ne znaju ništa.

Izvor: Herbeauty.co