Najkvalitetnije za najmilije

Dom Bele pčele

U podnožju Avale, na samo dvadesetak minuta vožnje od centra Beograda, smestio se luksuzni dom za starije Bele pčele. Ovo je verovatno najbolji i najsavremeniji namenski građen dom ove vrste u čitavom regionu, ne samo u Srbiji.

Budući korisnici mogu izabrati između jednokrevetnih, dvokrevetnih soba ili luksuznih apartmana, a po potrebi veličina prostora se može prilagođavati posebnim zahtevima.

U domu Bele pčele, u susret sunčanom letu, u prijatnom avalskom okruženju, svim korisnicima nude se zaista najkvalitetnije usluge, baš kao u hotelu visoke kategorije.
Sve prostorije su opremljene po svetskim standardima – najkvalitetnijom opremom i nameštajem. U savremenoj i velikoj kuhinji spremaju se svi obroci od zdravih namirnica, a meni se uskađuje sa potrebama korisnika i predlozima nutricionista. Svaki korisnik bira tri, odnosno pet a la card jela svakoga dana.

U letnjim danima korisnici mogu da koriste veliki prostrani bazen u dvorištu sa svim neophodnim rekvizitima. Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim stanarima. Stručno, specijalizovano i ljubazno osoblje 24 časa dnevno brine o vašem zdravlju. U okviru osnovne nege, korisnici mogu da koriste usluge frizera, masera, pedikira i manikira.

Za razliku od svih drugih domova, Bele pčele je potpuno autonomna, samostalna i održiva jedinica, jer raspolaže sopstvenim izvorima struje, vode i energije. Dom Bele pčele u stanju je da mesecima funkcioniše nezavisno od bilo kakvih restrikcija.

Ušuškan u prirodi, okružen ružom vetrova, ovaj dom je pre svega mirno i porodično mesto gde vladaju harmonija, pozitivna atmosfera i dobra energija, u kojem je zagarantovana usluga i nega na najvišem nivou.

Za korisnike sa posebnim zdravstvenim potrebama i korisnike na palijativnoj nezi obezbeđeni su u, posebnom delu, bolnički apartmani, sa specijalizovanim krevetima i opremom, uz stalno prisustvo medicinskih sestara i lekara.

Ako su Vaši roditelji ili rođaci samostalni ili im treba pomoć pri obavljanju dnevnih potreba, uz stalnu brigu domaćica i organizovane svakodnevne aktivnosti od strane socijalnog radnika, uživaće u smeštaju hotelskog tipa najviše kategorije.

(Visited 5 times, 1 visits today)