Najlepša odbojkašica se skida GOLA, a za to dobija NOVAC: Tako zarađujem 50 puta više nego igrajući ODBOJKU! (FOTO)

Zanimljivosti

Postala je zvezda Onlifansa i ima podršku kluba.

Izvor: B92  |  

.
.

Kej Alves smatra se najlepšom odbojkašicom na svetu, a svi su bili u šoku kada je napravila nalog na sajtu za odrasle “Onlifansu”, gde uzima ogromne pare.

Kej je 23-godišnja brazilska odbojkašica koja igra kao libero za “Osasco Voleibol Clube”. Od početka karijere smatrana je velikim talentom i nadom brazilske odbojke.

Osim toga, ističe se svojom lepotom i nedavno je, doduše nezvanično, proglašena najlepšom odbojkašicom na svetu.

Na Instagramu ima više od 12 miliona pratilaca.

Alves, kako je navela razmišlja o svojoj karijeri nakon što prestane da se bavi odbojkom, pa trenutno kombinuje sport sa radom u drugoj delatnosti. U intervjuu sa novinarom brazilskog “O Globa” otvoreno je progovorila o tome kako zarađuje zaista veliki novac.

“Počinjem treću sezonu u seniorskoj ekipi i smatram se profesionalcem. Ali i stvari izvan terena su se počele razvijati, pa sam tome počela posvećivati više vremena i pažnje. Ja sam odbojkašica, model i influenserka. Vodim i vlastiti posao. Na online platformama zarađujem 50 puta više nego igrajući odbojku”, otkrila je Brazilka.

Ona je priznala da je u tome ne podržavaju sve njene saigračice, ali da joj je svejedno. Uglavnom, objavljujući provokativan sadržaj i često materijale na kojima je potpuno gola na OnliFansu preko svojih pretplatnika zarađuje ogroman novac.

“Generalno, moj tim me podržava, iako nisu svi moji prijatelji srećni zbog toga. Neki od njih su pokazali svoje pravo lice i sada bar znam ko mi je prijatelj. Neki igrači zavide mi na mnogo većoj zaradi. No, klub zna da ne radim ništa što bi negativno uticalo na imidž kluba”.

Read More