Najveća greška koju ljudi u seksu čine nakon razvoda

Godinama ste imali seks samo sa svojim suprugom. Možda ste toliko dugo bili u braku da već imate i odraslu decu. Kada je seks u pitanju, zasigurno ste ih podučili osnovnom pravilu. No, lako je moguće da ga se baš vi nećete pridržavati s novim partnerom.

Dakle, postelju ste godinama delili sa suprugom stoga nije čudo da ste se možda opustili, te nakon razvoda krenuli u nove avanture. Upravo zbog takvog bračnog odnosa, te zbog toga što ste već neko vreme nakon razvoda bili sami i razočarani, zaboravili ste na osnove – siguran seks.

I dok ste svojoj deci sve pojasnili oko važnosti zaštite od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti, baš vi se ponašate neodgovorno. Naime, kao što ste koristili zaštitu pre ulaska u bračnu luku, nipošto je ne smete zaboraviti niti kada krenete u nova osvajanja.

Ne treba rizikovati i zapitajte se šta vi uopšte sa sigurnošću znate o toj osobi? Dakle ne zaboravite zaštitu dok osobu koja vas toliko privlači dobro ne upoznate i ne budete sigurni kako ćete barem neko vreme ostati zajedno.

Izvor: magazin.hr, M. G.

(No Ratings Yet)

 Loading …