NAŠI PREDSTAVNICI PROŠLI SU U FINALE: A EVO na koji način im je uspeh čestitao NEKADAŠNJI UČESNIK Evrosonga!

Prolazak predstavnika Srbije u finale ovogodišnjeg Evrosnoga, Sanje Ilić i Balkanike s pesmom “Nova deca“, prokomentarisao je i cenjeni muzičar Željko Joksimović, koji se i te kako ima čime pohvaliti kada je reč o učešću i plasmanu na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

foto: Damir Dervišagić

Željko je uspeh “Balkanike” u drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga održanoj sinoć u Lisabonu prokomentarisao na Tviteru, a evo šta je objavio:

Sanja Ilić i Balkanika nastupiće još jednom u velikom finalu Evrosonga, u subotu, 12. maja, kada će se za prvo mesto boriti ukupno 26 zemalja. Podsetimo, od zemalja regiona u finale je ušla Slovenija.

 

Pogledajte još jednom kako je izgledao njihov nastup sinoć:

Ukupan spisak svih finalista je sledeći: Srbija, Švedska, Moldavija, Mađarska, Australija, Slovenija, Ukrajina, Norveška, Holandija, Danska, Austrija, Estonija, Kipar, Litvanija, Izrael, Češka Republika, Bugarska, Albanija, Finska, Irska, Francuska, Velika Britanija, Italija, Španija, Portugal i Nemačka.

 

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

NE PROPUSTITE

FANOVI ISMEVAJU EVROVIZIJSKA PRAVILA: Merdevine i golf-loptice zabranjene u areni!

KRAGUJEVČANKA NA PRVOM MESTU: Danica Krstić je najlepša pevačica Evrovizije 2018. godine!

DRAMA PRED EVROVIZIJU: Pevač Balkanike HITNO PREVEZEN U BOLNICU samo DVA DANA pred nastup!

(FOTO) U KONKURENCIJI SEKSI PEVAČICA, NAŠA JE PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU: OVAKO izgledaju najatraktivnije pevačice Erosonga 2018.

 


Kurir

Autor: 
Kurir