Naučnici utvrdili: Veći dekolte – veći IQ!

Žene sa bujnim poprsjem su pametnije, kaže istraživanje (foto: Screenshot)
Žene sa bujnim poprsjem su pametnije, kaže istraživanje (foto: Screenshot)

Ako imate velike grudi, imamo dobre vesti za vas. Mada u prodavnici ne možete naći košulju koja će ostati zakopčana kada je obučete, naučnici su otkrili da su žene sa bujnim poprsjem pametnije od  onih sa manjim grudima.

U istraživanju sprovedenom na Univerzitetu u Čikagu, 1.200 ispitanih žena bilo je podeljeno u grupe na osnovu veličine njihovih grudi. One su zatim radile testove inteligencije i one sa bujnijim dekolteom imale su prosečno deset poena više od drugih.

Istraživači su došli do činjenice da su ispitanice sa većim grudima pametnije, međutim nisu obrazložili svoja otkrića. Ipak, ove informacije veoma su važne za sve one dame koje su se godinama zbog svog izgleda susretale sa predrasudama o svom intelektu. Jer ako imate velike grudi  ponekad je to prvo, i jedino, što ljudi primete kod vas.

Međutim i ova studija još jedan je pokazatelj kako posmatramo žene, jer su istraživači odlučili da žene podele u grupe samo na osnovu veličine grudi, ne obazirajući se na druge parametre. Kao da jedino veličina grudi definiše žene i odvaja ih u odnosu na druge pripadnice lepšeg pola. Mnogi bi bili besni kada bi muškarcima sudili na osnovu veličine njihovog penisa ili količine dlaka na glavi.

Ali , eto normalno je ženski intelekt proveravati na osnovu veličine grudi. Neko bi  trebalo da stane na put ovim dvostrukim aršinima. I to što pre.

Izvor: TheBerry.com