“Ne prodajem PESME, ja ih POKLANJAM”; Pevač otkrio nepoznate detalje, pa poručio: Prijateljima NE NAPLAĆUJEM! Bitno mu je samo jedno

Showbiz vesti

Pevač otkrio nepoznate detalje.

Izvor: Grand/S. Čumić  |  

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

.

Pevač Beki Bekić može da se pohvali dugom i uspešnom karijerom i brojnim hitovima, ali i time što je pravi miljenik publike.

Osim fenomenalnog pevanja, Beki ima talenat i za komponovanje, a sada je otkrio da pesme koje napiše ne naplaćuje kolegama već da im poklanja, te da mu je samo bitno da pesma bude slušana.

– Ja sve pesme kao napravim za sebe i onda kada se neko od pevača pojavi ja je poklonim. Ne prodajem pesme, prijateljima ne naplaćujem. Pesma treba da se da nekom pravom pevaču, da izađe i da se sluša, a to je uspeh za svakog autora da mu se pesma sluša i peva – rekao je Beki za Grand i dodao:

– I pre toga sam ja nešto piskarao kao klinac, voleo sam i da recitujem. Ja sam u školi pevao i u horu. Valjda je tada takvo vreme bilo. Profesorka nas je terala da pravilno izgovaramo te reči, a sada se sve to promenilo, sada i ako te razumeju, ne valja… Napisao sam i tekst i muziku za svoje rodno mesto, a to je pesma “Ali Pašin izvor” – rekao je Bekić.

Read More