Nije svejedno u kojoj ćete godini okončati vezu ili brak: BROJEVI ZNAJU KADA JE NAJBOLJE VRIJEME ZA PREKID VEZE ILI BRAKA!

  Nije svejedno u kojoj ćete godini okončati vezu ili brak: BROJEVI ZNAJU KADA JE NAJBOLJE VRIJEME ZA PREKID VEZE ILI BRAKA!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Piše: Nevena Đukić, numerolog (tel: 00 381 63 881 0947)
  Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

  Kada dođe vrijeme da se prekine jedna veza ili bračna zajednica, treba znati koji je trenutak povoljan. To saznanje nam je potrebno da bismo sebe zaštitili od nepotrebnih emotivnih lomova koji mogu imati loš utjecaj na dalji život i nove veze. Na osnovu nekih iskustava, mnoge veze i brakovi, počinju i završavaju u ličnoj godini šestice osobe.

  Ljubav može početi pogledom, osmijehom, govorom tijela, nježnim riječima, ali nažalost, završava tugom. Nije svejedno u kom trenutku nas pogađa Amorova strijela i nije svejedno kada će nastupiti kraj jednog emotivnog odnosa. Numerologija može dati odgovore i savjet kada je pravo vrijeme za početak nove veze ili pak za okončanje veze ili braka.

  Način da dođete do te informacije jeste da na svoj broj bioritma dodate tekuću godinu.

  Primjer : vaš bioritam se ” čita ” u danu i mjesecu rođenja.

  osoba rođena 27. 03. u bioritmu ima broj 3 ( 2+7+3 =) 12 = 1+2 = 3 )

  godina na globalu 2018. je u broju 2 ( 2+0+1+8 = 11 = 1+1 = 2 )

  bioritam 3 + 2 = 5 osoba je u ličnoj godini 5.

  Kraj u godini 1

  kada se u ovoj godini završi veza, taj prekid je nastao u godini početka novog ciklusa. To obično bude odskočna daska za predstojeća dešavanja.

  Kraj u godini 2

  neke loše energije su uticale da se emotivni odnos prekine. Loši aspekti ostave posljedice na život u budućnosti i taj dubok trag usporava sređivanje života.

  Kraj u godini 3

  Do prekida dolazi malo duži period pun iskušenja pa nećete biti u prilici za neke kvalitetne susrete. Treba biti malo u samoći.

  Kraj u godini 4

  sve govori da je veza zapravo bila veliki teret i da se pogrešilo u izboru partnera. moguće je da se tokom godine ponovi slična situacija pa obratite pažnju.

  Kraj u godini 5

  ponovo ćete povratiti ličnu slobodu i to će biti vaš izbor. U ovoj godini raskid će proći potpuno bezbolno i bez potresa.

  Kraj u godini 6

  Trebalo je da se dogodi tako. Sa partnerom ćete još neko vrijeme biti u kontaktu pogotovo ako je brak u pitanju zbog suđenja ili podjele imovine. Naredne tri godine bićete u patnji i nećete imati ni želje da se upuštate u neku novu priču.

  Kraj u godini 7

  Period velikih potresa prilikom prekida. Prekid će biti nasilan ili silom pa će to imati dalekosežne posljedice. U ovoj godini nažalost, može doći i do smrti partnera.

  Kraj u godini 8

  Biće vam potrebno neko vrijeme da se prilagodite novonastaloj situaciji. Možete pretrpiti i neku materijalnu štetu. Ali sve odluke o prekidu idu iz razuma i dogovora pa nema emotivnih lomova.

  Kraj u godini 9

  Postoji predispozicija da se kroz prekid promijeni životni kod i da prekid bude krajnje pozitivan za oba partnera. U ovoj godini, svakako je najbolje prekinuti sve ono što je bilo otežavajuće.

  (aura.ba)

  Broj pregleda:
  533

  Komentari

  komentara

  2019-08-20
  Aura RedakcijaOriginal Article