NJOJ JE 63, A I DALJE JE ŽELE! ZA OVOM PARIŽANKOM NEMA KO NIJE ODLEPIO: Od estetskih zahvata priznala SAMO 1!

Francuska glumica Izabel Ađani tokom karijere više puta nalazila se na samom vrhu liste najlepših žena na svetu. Iako joj je 63, dan danas važi za lepoticu specifičnog stila.

A post shared by Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel) on May 5, 2018 at 2:23am PDT

Ona poseduje neobičnu lepotu i zbog kombinacije različitih gena. Naime, njen otac je poreklom iz Francuske, a majka iz Nemačke. Bila je prva na listi Los Anđeles Tajmsa 1990. godine, među 50 najlepših žena svih vremena sa filma.

Mnogi su je, pak, optužili da se i te kako služi estetskom hirurgijopm kako bi održala svoju lepotu, međutim Izabel odbija da čuje za to i tvrdi da je svoje lice osvežila samo uz pomoć hijaluronske kiseline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože.

A post shared by Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel) on Aug 17, 2018 at 12:52am PDT

“Koristim hijaluron. Naravno, uvek u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije”, istakla je ona jednom prilikom.

A post shared by Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel) on May 13, 2018 at 4:27am PDT

(Kurir.rs/Superžena/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

ISPROBALA JE SVE, ALI OVAJ JE HIT: Opra Vinfri smršala 20 kg uz pomoć OVOG fenomenalnog jelovnika! IMA I UŽINA POSLE VEČERE!

LEPA HERCEGOVKA I NJEN MUŽ FUDBALER SU BALKANSKI BEKAMOVI: Nose samo luksuzne krpice, stalno putuju, žive na VISOKOJ NOZI, a i deca su im brendirana (FOTO)

JEZIVO! KRISTINA IMA 26 GODINA I SAMO 17 KG: Od srednje škole jede samo jabuke i banane, a KONTROVERZNOM metodom doktor želi da joj SPASE ŽIVOT (VIDEO)

ŠOKANTNA PRIZNANJA ŠTA SVE ŽENE KRIJU OD MUŽEVA: Prezirem svekrvu, moju AVANTURU sa 50 godina starijim, seks utroje i 3 POLNE BOLESTI ne mora da zna

 


Kurir

Autor: 
Kurir