NOVA SEZONA “Igre sudbine” od 28. avgusta: Između kojih glumaca će se RODITI VELIKA LJUBAV i koja je to noć ZAUVEK PROMENILA Milin i Senkin odnos? (VIDEO)

Showbiz vesti

Nova sezona od 28. avgusta na Prvoj televiziji!

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

Verni gledaoci popularne domaće serije “Igra sudbina” uskoro će moći da uživaju u novim epizodama koja počinje sa emitovanjem od 28. avgusta i to u dobro poznatom terminu – svakog dana u 20.00!

Posle kratke letnje pauze, gledaoci će uskoro imati prilike da prate ljubavne priče i nove zaplete svojih omiljenih likova, a najnovija najava mnoge je ostavila u šoku.

Nova sezona počinje vešću da je Una Medić, poznatija kao Zvrk, doživela saobraćajnu nesrećnu na putu do Slovenije, kada se uputila da poseti bolesnu majku. Njene najbolje drugarice brinu i pokušavaju da saznaju da li je preminula.

Poznati biznismen i vlasnik Kan Holdinga umire i ta informacija je posebno rastužila direktorku Senku, koja u tom trenutku ostaje i bez dvojice glavnih radnika – Alekse i Luke, koji završavaju iza rešetaka.

S druge strane, nova ljubavna priča rađa se između Maksima i Žakline, koji svoj novi odnos započinju poljupcem u biznis klubu.

Posle dužeg vremena svađanja i netrpeljivosti, Senka konačno nalazi zajednički jezik sa Milom…

Read More