Novi TRIK NA TIKTOKU OČARAO ŽENE: Evo kako da HOLIVUDSKI ISFENIRATE kosu za 5 minuta! Nikad jednostavnije, a nikad lepše! (VIDEO)

Lepota

Poseta frizerskim salonima je svakako najlakši izbor, ali ponekad, iz najrazličitijih razloga ne možemo redovno da ih posećujemo. U tim trenucima su svi trikovi dobrodošli, naročito ako efikasno štede vreme, ali i finansije.

Izvor: Crnobelo.rs/Mila M.  |  

.
.

Inventivnost tiktokera je neosporna – oni su uvek spremni da eksperimentišu sa novim metodama, proizvodima i tehnikama za negu kose. Svi mi želimo predivnu kosu, ali ne i da izgubimo nekoliko sati da bismo to dobili.

Na TikTok platformi se viralno delio video koji nam je pokazao da je za prelepo stilizovanu kosu potreban samo dobar fen, tako što ćete ultra-sofisticirane aparate za stilizovanje kose ostaviti na stranu.

Reč je o novom triku koji je podelila profesionalna frizerka i nje video je za samo nekoliko minuta postigao hiljade pregleda, a do sada je pregledan 8,9 miliona puta.

U njemu ovaj stručnjak za kosu objašnjava kako se isfenirati u holivudskom stilu, odnosno šta je “suptilno feniranje“ – za manje od pet minuta.

Proces feniranja izgleda ovako:

1. Podelite kosu na dva dela.

2. Jednu polovinu kose umotajte u pravcu od lica unazad.

3. Ponovite isto sa drugom polovinom.

4. Pređite fenom svaki deo (namestite da fen ispušta vruć vazduh) oko 1-2 minuta.

5. Prstima nežno razmotajte kosu.

Detaljnije uputstvo pogledajte u snimku na početku teksta.

Read More