Numerologija otkriva mnogo toga o vama: KOJI JE VAŠ OMILJENI BROJ?

  Numerologija otkriva mnogo toga o vama: KOJI JE VAŠ OMILJENI BROJ?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Ma koliko da bježimo od numeroloških tumačenja i ne vjerujemo u njih, ona govore o nama mnogo više nego što smo sami svjesni toga. Posebno brojevi koje vidimo pred nama, koje sami izdvajamo i koji za nas nose posebnu simboliku, odnosno naši omiljeni brojevi…

  Omiljeni brojevi u numerologiji mogu nam pomoći da otkrijemo svoje sposobnosti i bolje razumijemo duhovne potencijale. Na osnovu omiljenih brojeva možemo saznati kako oni utiču na naše živote. Svaki broj ima svoju energiju. Svaki broj postaje naš omiljeni broj samo ako se podudara sa našom mentalnom i duhovnom energijom.

  Ukoliko je vaš omiljeni broj dvocifren ili trocifren, svedite ga prostim sabiranjem cifara na jednocifren i saznajte njegovo značenje.

  Značenje omiljenih brojeva
  Omiljeni brojevi uveliko odražavaju našu duhovnu suštinu, naše pravo ja. Najčešće među omiljene brojeve spada 6, 7, 9, 13, 21 i 25. U poređenju sa njima, nepopularni brojevi najčešće su 20, 24, 26, 28, koji voli relativno mali broj ljudi.

  Jedan od najčešćih omiljenih brojeva je sedam jer smatra brojem sreće. Omiljeni broj 6 otkriva u nama želju da budemo bogati i ugledni članovi društva. Broj 2 kao omiljen broj odnosi se na logiku i racionalnost. Broj 3 je povezan sa energijom intuitivnog razmišljanja i ljubavi.

  Broj 5 odnosi se na energiju kreativnosti i takmičenja. Broj 8 predstavlja energiju mudrosti i diplomatije. Broj 9 povezan je sa duhovnom energijom. Broj 10 odnosi se na energiju potpunosti i savršenstva. .

  Broj pregleda:
  65

  2022-06-29
  Aura RedakcijaOriginal Article