Numerologija: ŠTA OTKRIVA VAŠ I PARTNEROV DATUM ROĐENJA?

  Numerologija: ŠTA OTKRIVA VAŠ I PARTNEROV DATUM ROĐENJA?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Postoji vjerovanje koje kaže da na osnovu datuma rođenja možete da izračunate koliko ste vi i vaš partner kompatibilni kao ličnosti.

  Numerolozi smatraju da je veoma važno da se vašim brojevi rođenja podudaraju jer to znači da ćete moći da imate lep i uspešan brak. Naravno, od presudnog značaja za uspjeh veze ili braka je to koliko se trudite i ulažete u vaš odnos, ali može da vam bude zanimljivo ako shvatite da se i numerološki podudarate.

  Kako biste izračunali vaš numerološki broj, preduzmite ove korake:

  Saberite brojke u datumu vašeg rođenja i pretvorite ih u jedan broj, a onda isto to učinite i sa partnerovim datumom rođenja.

  Na primjer, ako je vaš rođendan 27. 1. 1983, treba da saberete cifre dana, mjeseca i godine i da ih pretvorite u jedan broj.
  Mjesec: 1
  Dan: 2 + 7 = 9
  Godina: 1 + 9 + 8 + 3 = 21 Tada je 2+1 = 3

  Sve saberite: 1+ 9 + 3 = 13. Sada saberite 1 + 3. Vaš lični broj je 4.

  Važno je da saberete svoje brojeve tako da dobijete jednocifreni broj. Isto učinite i sa partnerovim datumom i godinom rođenja.

  Pogledajte opis brojeva koji otkriva da li ste vi i partner numerološki srodne duše. Potom pročitajte da li se vaš lični broj slaže sa ličnim brojem vašeg partnera.

  Broj 1: Zavodnici
  Vi ste rođeni vođa, ambiciozni i kreativni. Takođe, uporni ste do tvrdoglavosti. Imate jako izraženo samopouzdanje i odlični ste u krevetu. Kada nekoga zavolite, postajete vrlo posesivni, ali i zaštitnički nastrojeni. Prija vam da se ponosite „drugom polovinom“ u janosti. Veliki ste šarmer, a vaša udvaranja se pamte do kraja života. Najljepše ljubavne priče možete da ostvarite sa osobama čiji su numerološki brojevi 2, 4 i 7.

  Broj 2: Diplomate
  Maštoviti ste i romantični, veliki diplomata i mirotvorac. Krase vas strpljivost, empatija i ljubaznost u ophođenju. U ljubavi ste topli i potrebno vam je mnogo ljubavnih dokaza od „druge polovine“ kako biste se osjećali voljenima. Vaš idealan ljubavni partner je osoba koja cijeni vašu vjernost i iskrenost, ali i razumije vašu preosjetljivost i česte promjene raspoloženja. Odlično se slažete sa osobama čiji su numerološki brojevi 1 i 7.

  Broj 3: Romantici
  Po prirodi ste optimistični i velikodušni, dobronamjerni, gostoljubivi i veliki esteta. Lako se zaljubljujete, pa vam je potreban partner koji će vam pružiti toplinu i sigurnost i koji će znati da vas zadrži svojim ponašanjem. Pošto ste u stalnoj potrazi za idealnim ljubavnim partnerom, često ulijećete iz jedne veze u drugu. Slažete se sa šesticama, osmicama i devetkama.

  Broj 4: Avanturisti
  Iznad svega cijenite svoju slobodu i nezavisnost. Domišljati ste i originalni, a zbog vaše zanimljive ličnosti rado ste viđeni u svakom društvu. U ljubavi ste često nepredvidivi i teško se za nekog trajno vezujete, jer svakome brzo pronađete manu. Prije nego što odlučite da se skrasite imate turbulentan ljubavni život. Vaši idealni partneri su jedinice i sedmice.

  Broj 5: Tajnoviti
  Komunikativni ste, snalažljivi, spretni, kreativni, šarmantni i zabavni. Obožavate izlaske, zabave i putovanja. Znate da zavodite, pa vam nije problem da budete sa bilo kojom osobom koju poželite da vidite pokraj sebe. S druge strane, u emotivnim odnosima ste često previše zakočeni jer sve racionalizujete i teško se otvarate. Najbolje se slažete s jedinicama i šesticama.

  Broj 6: Umjetnici
  Maštoviti ste, tolerantni, kreativni i puni razumijevanja za druge, što vas stavlja na vrh liste najpoželjnijih ljubavnih partnera. Zaljubljive ste prirode i u vječitoj potrazi za srodnom dušom. Život bez ljubavi za vas je kao more bez soli. Vaše emotivne prohtjeve najbolje mogu da ispune osobe koje imaju lični broj 3 ili 5.

  Broj 7: Osjetljivi
  Intuitivni ste, važna vam je duhovna komponenta, tolerantni ste i popustljivi, ali i izuzetno osjetljivi, pa vas je lako povrijediti. Teško se oporavljate poslije ljubavnog brodoloma, potrebno vam je mnogo vremena da biste se iznova upustili u neku ljubavnu priču. U ljubavi ste nježni, romantični i spremni da učine sve zarad sreće „druge polovine“. Često birate pogrešne partnere. Ljubavnu sreću možete lako da ostvarite ako odaberete jedinice i dvojke.

  Broj 8: Oprezni
  Vi ste praktična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Ne zanosite se nerealnim ciljevima, vrlo ste oprezni i sistematični. Strpljivi ste i imate visok nivo samokontrole. Sve previše analizirate, pa i potencijalnog partnera i veoma ste oprezni. Plašite se da ne budete povrijeđeni, zato dugo i pomno birate osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu. Tražite ljubavnu sigurnost, odnosno vezu koja će odmah da nositi pečat odgovornosti i trajnosti. Najviše vam odgovaraju partneri rođeni u broju 3 i 9.

  Broj 9: Osvajači
  Po prirodi ste energični, strastveni, tvrdoglavi i eksplozivni. Više cijenite bolno iskrenu istinu od „umivene“ laži. Imate veliku psihičku snagu, ali i izražen libido. Kad ste zaljubljeni, potpuno gubite glavu. Osvajate direktno i šarmantno i učinićete sve da osvojite osobu koja vam se sviđa. U ljubavi se odlično slažete sa trojkama i peticama.

  Broj pregleda:
  51

  2022-01-24
  Aura RedakcijaOriginal Article

  (Visited 6 times, 1 visits today)