Numerološka prognoza za mart: KOME OVAJ MJESEC DONOSI OLAKŠANJE?

  Numerološka prognoza za mart: KOME OVAJ MJESEC DONOSI OLAKŠANJE?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Mart je mjesec koji u sebi nosi broj 8, što je “mala sreća”, pa će donijeti smirivanje na svim poljima. Pratiće nas velike emocije, ponekad i impulsivno ponašanje.

  Kako se računa?

  Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

  Jedinica
  Bićete pod uticajem broja 9, a to znači da je bitno da donosete važne odluke, kako biste popravili svoj život. Kao veliki analitičari, često sebe opterećujete nebitnim stvarima, i zato pokušajte da to promijenite, praveći selekciju u svom životu. Bitno je da sve što ostane ima neku vrijednost, bilo da su to prijatelji, garderoba, stvari u kući, ili bilo šta što vam nije prijalo.

  Dvojka
  Jedinica će vladati vašim životom, i mart je dobar za nove početke. Energija koja će vas pratiti nosi u sebi dobre vibracije, pa ih pravilno iskoristite. Vi, djeca Mjeseca, morate se pokrenuti i shvatiti da samo svojom snagom možete mijenjati život, i to dobrim i pozitivnim mislima. Negativnost vas samo može usporiti, čineći da pravite korak naprijed, a dva unazad.

  Trojka
  Pripazite da ne trošite novac bez veze, jer ste pod uticajem broja 2. Dvojka će svakog od nas natjerati da budemo nepromišljeni i da ne vodimo računa o finansijama. Zato vi, emotivci, ne idite srcem tokom ovog mjeseca, već isključivo razumom. Naravno, čuvajte i novčanike, nakit i sve ono sto privlači ljude koji su kadri da vam to otmu. Budite lukaviji od njih.

  Četvorka
  Vi ste veoma radni i dosta se trudite u svemu. Tokom marta trojka će dominirati vašim životom, a to govori da je nešto emotivno prisutno u dešavanjima. Ipak, potrudite se da razlikujete emocije od impulsa – ako su u pitanju emocije, biće to nešto lijepo, a ako se radi o implusima, povedite računa da ne kažete nešto zbog čega ćete se u budućnosti kajati. Vi to možete, samo ako budete htjeli, jer ste osoba koja zna za red i disciplinu.

  Petica
  Neće vam ovaj mjesec biti naklonjen, jer četvorka donosi velike napore, promjenu posla, ili dobijanje novih obaveza koji vas mogu dodatno opteretiti. Pošto ste nemirnog duha, nadam se da to neće loše uticati na vas, već vas može uvesti u neke dobre promjene vezano za posao. Ipak, budite oprezni, četvorka može donijeti i manje zdravstvene probleme.

  Šestica
  Koliko god vam je februar bio težak, toliko će vam mart donijeti ljepše dane, više slobode, pokreta i lijepih trenutaka, zbog uticaja broja 5.Uspjećete da sredite kuću, da promijenite navike i da počnete da čitate, šetate i nalazite neke nove izazove tokom ovog mjeseca. Vi, djeca Venere, kojima je porodica najvažnija, sada nećete biti njome opterećeni.

  Sedmica
  Vama će šestica donijeti lijepa druženja sa dragim osobama. Poneko od vas bi mogao da nađe partnera i da osnuje porodicu. Poneko će se i razvesti, ali ni to nije uvek loše. U svakom slučaju, verujem da vam ovaj mesec donosi dobre vibracije i lijepu energiju da nešto u svom životu promijenite nabolje. Zaslužujete vi i više, ali ponekad niste sigurni u sebe i bježite u osamu. Dopustite da se sada oslobode vaši talenti.

  Osmica
  Iako imate dobrog anđela čuvara, povedite računa da vas neko ne prevari. Zbog uticaja broja 7, mjesec će biti turbulenatan, jer će neko pokušati da vas iznervira. U tim trenucima recite u sebi: “To što misliš, želiš i govoriš, neka bude kako Bog hoće”. To će vas smiriti i negativnost neće ostati na vama. Nađite vremena da nešto uradite, čitate, izađete u prirodu…

  Devetka
  Staroj duši poput vaše dolaze mirniji dani, dobra zaštita preko broja 8, i sreća će vam se osmjehnuti. Tvrdoglavost neće donijeti ništa dobro, a ako budete smireni, to će vam obezbijediti i materijalni dobitak, pa i mogućnost da nešto dobijete u igrama na sreću. Neće to biti prevelika suma, ali će vam značiti. U svakom slučaju, neki novac vam sigurno dolazi po bilo kom osnovu, i nek’ je sa srećom.

  Broj pregleda:
  65

  2021-03-01
  Aura RedakcijaOriginal Article