Numerološka prognoza za siječanj/januar: Sedmicu čeka naporan mjesec, Devetku puno uzbuđenja!

  Numerološka prognoza za siječanj/januar: Sedmicu čeka naporan mjesec, Devetku puno uzbuđenja!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Osmicama je ovaj mjesec odličan za stjecanje novca, ali i neprijatelja, te će imati potrebu za malo više osobne slobode. Devetke traže uzbuđenja i imat će ih na pretek, posebno s mlađim osobama, bilo na poslu ili u ljubavi.

  Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

  Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

  Ako je vaš bioritamski broj:

  JEDINICA

  Ušli ste u ovaj period malo destabilizirani, preosjetljivi i nesigurni u sebe. Može vam se učiniti da netko ima nešto protiv vas, moguće neka druga Jedinica ili neka Petica. Ako pomislite da su svi uspješniji od vas ili da ste žrtva okolnosti na koje ne možete utjecati, budite spremni da druge saslušate, shvatit ćete da je mnogima gore nego vama. Pad koncentracije može vas spriječiti da svoje planove izvršite o roku, ali ipak, nešto lijepo će vam se dogoditi, a to je mogućnost da se zaljubite.

  Ako vam se svidi netko tko je mnogo mirnijeg temperamenta od vas, poslije izvjesnog vremena može se dogoditi da shvatite da ste ušli u vezu s osobom koja vas prilično opterećuje svojim problemima. Nemojte se živcirati zbog nečega što bi netko mogao pričati o vama. Ako vam je neostvarena želja da uspijete u umjetnosti, a imate dara, nastavite tim putem, čeka vas uspjeh.

  DVOJKA

  U ovom mjesecu možete dobiti neke originale ideje i želju za promjenom. Svaka vrsta putovanja, promjena posla može vam donijeti prosperitet i zadovoljstvo. Preko Interneta možete uspostaviti kontakt s interesantnim osobama moguće iz prekooceanskih zemalja, a možete se i neočekivano zaljubiti u nekoga koga možda do skora ne biste ni primijetili.

  Ako ste u dužoj vezi ili braku pokušajte odoljeti iskušenjima koje donosi naizgled bezazleni flert jer ćete imati mogućnost ući u kratku avanturu za koju nećete znati ni čemu vodi ni kako će se završiti. Nećete moći odoljeti šarmu jedne Petice ili Devetke koje ćete sresti pod neuobičajenim okolnostima. Mogući su poveći dobitci u novcu preko poslova s inozemstvom ili preko rođaka i to mlađeg koji se bavi unosnim biznisom. Možda ćete i sami poželjeti da uđete u neki posao koji će vam donijeti zadovoljstvo.

  TROJKA

  Moći ćete birati s kim ćete raditi, najvjerojatnije s nekim tko vam je vrlo drag i spreman da se s vama upusti u neke velike poslove. Avanture su na vidiku kada je ljubav u pitanju, ali pazite da se ne zaljubite što bi moglo značajno da vam iskomplicira život ako niste slobodni.

  Nekome je stalo da ga primijetite i ta osoba vas želi fascinirati. Ako ste žena, to će biti malo stariji partner, možda i onaj koji je zauzet, umjetnik ili liječnik. Bit ćete do ušiju zaljubljeni s velikom mogućnošću da svoj život ispunite komplikacijama. Muškarci će biti skloni vezama s mnogo mlađim partnericama, a društveni život će biti vrlo raznovrstan.

  ČETVORKA

  Tijekom ovog mjeseca bit ćete u prilici da završite sve započete poslove, mada se možete osjetiti pritisnuti obavezama koje nadilaze vaše sposobnosti. Kao osoba kojoj je vrlo važno da kontrolira svoj život, bit ćete možda malo uzdrmani nekim događajima. Tijekom ovog mjeseca možete planirati posao s nekretninama i najbolje da budete spremni za velike poslove, postoji mogućnost donošenja važnih odluka.

  Netko će vas pokušati nagovoriti na aranžman koji vam neće odgovarati, ali bit ćete spremni da pružite žestok otpor i uspjet ćete u onome što ste naumili. Dobro ćete se slagati sa Šesticama i Devetkama koje će biti u stanju da vas slede u realizaciji vaših planova. Ako želite pobjeći od svakodnevnih obaveza, bilo bi više nego poželjno da odete negdje na put i to po mogućnosti u inozemstvo. Može se dogoditi da se na putu i zaljubite, najvjerojatnije u neku drugu Trojku ili Jedinicu.

  PETICA

  Željet ćete ući u nov posao, naročito ako se radi o projektu koji vam je odavno opsesivna želja jer očekujete veliku zaradu. Nećete biti u prilici da odugovlačite s realizacijom jer ćete shvatiti da je vrijeme faktor koji ima velikog utjecaja na razvoj događaja. Jedna Jedinica ili Devetka bit će spremna da s vama uđe u posao. Ako vaš posao podrazumijeva preciznost i sposobnost dobre komunikacije, timski rad, morat ćete uložiti mnogo napora kako biste uspeli.

  Mnoge mogućnosti su pred vama i najvjerojatnije ćete biti spremni da uđete u paralelne poslove i da date maksimum od sebe kada je u pitanju karijera. U ljubavi se možete postaviti previše zahtjevno i možda ćete biti spremni ući i u vezu koja će dovesti do skandala posebno ako se radi o nekoj drugoj Petici ili Jedinici.

  ŠESTICA

  Vaša osjetljiva i suosjećajna priroda bit će sklona da sve prima previše ka srcu. Pretjerana osjećajnost i uviđavnost će vam biti teret i donijet će vam probleme, jer ćete biti skloni analiziranju svojih osjećaja. Dobro bi vam došao odmor i to negdje gdje nema mnogo ljudi, na nekom mirnom i usamljenom mjestu. Ako treba, idite kod nekoga na selo, makar to bilo i na par dana, osjećat ćete se preporođeno.

  Odgovarat će vam druženje sa ženama, ma kog spola da ste. Nemojte se plašiti izazova kako na poslu tako i u ljubavi. Ipak, pokušajte držati situaciju pod kontrolom, naročito kada je u pitanju ljubav. Česte promjene raspoloženja mogu biti razlog za sukobe s partnerom, naročito ako ste dugo u vezi ili braku jer on najvjerojatnije neće imati mnogo razumijevanja za vaše ideje u vezi s nekim značajnim promjenama koje želite napraviti u svom životu.

  SEDMICA

  Za vaš živčani sistem ovo bi mogao biti pomalo naporan mjesec, naročito ako u svom datumu rođenja imate Trojke ili Jedinice. Mnogi će misliti da ne znate što hoćete, pokušat će vam se nametnuti, udaljiti vas od nekih vama dragih osoba. Ne opterećujte se previše tuđim brigama, nemojte dopustiti da vas itko iskorištava. Energetski ste u prilično lošem stanju jer ste pretjerano ambiciozni i pokušavate ići preko svojih moći.

  Skloni ste povredama i ako idete negdje na odmor nemojte se baviti sportom kojem niste vični. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke, posebno je dobar period za umjetnike i znanstvenike. U ljubavi ste toliko nestalni da ni stalni partner, a ni netko kome ćete se udvarati neće znati na čemu je. Vaša potreba za osobnom slobodom može djelovati uvredljivo na one kojima je stalo do vas.

  OSMICA

  Najveći dio vaših aktivnosti bit će usmjeren na privatne poslove u vezi s nekretninama. Imat ćete nekoliko važnih razgovora s onima s kojima ćete željeti ući u nove poslove, moguće da se će raditi o partnerskom odnosu koji bi mogao biti i te kako isplativ. Mnogo parnih brojeva vladaju vašim brojem ovog mjeseca tako da ćete biti u suradnji usmjereni na žene, a ako ste muškarac, na osobnom planu se možete osjetiti previše ovisni o njima.

  Imat ćete potrebu za malo više osobne slobode i ako vam to na bilo koji način bude uskraćeno, čak i ako budete zbog posla spriječeni da se više posvetite sebi i svojim zadovoljstvima, vaša okolina će to osjetiti u vidu otvorenog izražavanja vaše ljutnje. Ovaj mjesec je odličan za stjecanje novca, ali i neprijatelja tako da ako namjeravate ući u tajnu vezu dobro se raspitajte je li ta osoba slobodna ili ne.

  DEVETKA

  Ovo može biti sjajan mjesec ako ste spremni ući u rizičan posao, posebno ako se radi o projektu koji zahtjeva kreativnost, ali i preciznost, ako se bavite istraživačkom djelatnošću, ako ste skloni rizicima. Ovog mjeseca bit ćete avanturistički nastrojeni kako kada je posao u pitanju tako i u osobnom životu. Tražite uzbuđenja i imat ćete ih na pretek, posebno s osobama mlađim od vas, bilo na poslu ili u ljubavi. Volite provocirati i morat ćete također izdržati provokaciju.

  Dobar oslonac mogu vam biti Jedinice i Sedmice, ali bi svakako trebali izbjeći konflikte s Peticama. Trebalo bi da što više putujete ovog mjeseca, a ako volite ekstremne sportove ili ekstremno ponašanje, izazove, možete sebe dovesti u neugodnu situaciju iz koje ćete teško naći izlaz. U ljubavi ste previše sigurni u sebe što se može loše odraziti na vas.

  conopljanews

  Broj pregleda:
  45

  Komentari

  komentara

  2020-01-08
  Aura RedakcijaOriginal Article