Obla i ponosna: “Gojenjem sam naučila da volim svoje telo!”

(foto: Instagram)

La’Tecia Thomas, profesionalna kozmetičarka, nedavno je na australiskoj nacionalnoj televiziji progovorila o transformaciji koja joj je pomogla da konačno zavoli svoje telo.

Ova prelepa dvadesetšestogodišnjakinja otkrila je da i gojenje može značiti itekako pozitivan pomak, a otkako je postala plus size manekenka oseća se srećnije i – zadovoljnije. Od veličine S ova manekenka je “dogurala” do XL, a na dijete i iscrpljujuće vežbanje je u potpunosti zaboravila.“Još uvek vežbam, ali se ne zamaram brojkama i ne treniram tri sata dnevno svaki dan kao što sam nekada radila. Sada vodim uravnotežen život. Srećnija sam nego što sam bila…”, ispričala je.

Iako je u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, svakodnevno se susreće sa negativnim komentarima na društvenim mrežama.

“Svako loše za neko dobro. Mnoge mlade devojke mi se javljaju, plaču i govore mi da im se svaki dan rugaju i ponižavaju ih. Srećne su što su me pronašle. Govore mi da sam pozitivna i da u meni vide uzor. To je sjajno”, rekla je La’Tecia.

“Ljudi misle da žene sa oblinama ne vežbaju i da se ne brinu o sebi, ali to nije tačno. Mnoge devojke u modnoj industriji su vrlo aktivne i normalno se hrane”, izjavila je u želji da stane na kraj predrasudama.

“Sarađujem sa dve agencije i tamo me vole ovakvu kakva jesam. Rekli su mi da ostanem takva”, zaključila je.