OSOBE S MLADEŽIMA OBILJEŽENE OD DJETINJSTVA: Ako je mladež na nosu, rođeni ste da budete imućna osoba!

OSOBE S MLADEŽIMA OBILJEŽENE OD DJETINJSTVA: Ako je mladež na nosu, rođeni ste da budete imućna osoba!

Posted by: Aura Redakcija

in SIGNALI TIJELA

Hinduisti vjeruju kako mladež na određenom dijelu tijela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje. Prema Vedima, ovo je 12 mjesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posjedovanje veće količine novca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja!

Mladež na desnom obrazu
Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon svog vjenčanja steći veliko bogatstvo.

Mladež iznad usana
Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa se samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

Mladež kod nosa
Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je vjerovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživjet će uspjeh, zdravlje i poslovni uspjeh u životu.

Mladež na peti
Mladeži na ovom mjestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu rijetkost za ovu osobu.

Mladež na struku
Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako se vlasnici mladeža na struku većinu života osjećaju nezadovoljnim i nemirnim jer uvijek teže nečemu većem, te iste osobe će često biti i vrlo uspješne i mnogo će toga postići.

Mladež između očiju
Takozvano “treće oko” obilježava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

Mladeži na desnom dlanu
Ako ste i vi jedna od onih osoba koje imaju mladež na desnoj ruci, odnosno na dlanu, okusićete bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gdje se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćete doći lako, a ako se mladež smjestio na donji dio dlana, moraćete ipak da se malo pomučite, ali biće uspješno.

Mladež na bradi
Uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nisu sklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji generalno, one će biti i te kako sretne i imati izbalansiran život.

Mladež kod pupka
Ove osobe su pravi sretnici, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Ali, vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju.

Mladež na desnoj strani prsa
Osobe koje na ovom mjestu imaju mladež uživaće u mirnom životu s puno blagodeti.

Mladež kod uha ili desnoj strani lica
Bilo da se mladež nalazi tik do uha ili na ivicama obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica.

Madež na malom prstu
Nije bitno da li se nalazi na malom prstu desne ili lijeve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i cijeli svijet!

Broj pregleda:
41

2021-07-17
Aura Redakcija