Ostavila je muža i četvoro dece da bi bila sa DEČAKOM OD 12 GODINA: Zbog njega je bila u ZATVORU, gde mu je rodila i ĆERKU

Životne priče

Iako su je svi optužili za pedofiliju, čak je zbog postupaka prema tada maloletnom dečaku završila i u zatvoru, njihova ljubav je bila jača od svega.

Izvor: stil  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Za di-džeja Vilija Fualaua je saznao ceo svet još kada je imao samo 12 godina. Naime, stupio je u vezu sa svojom nastavnicom Meri Kej Leturno, koja je u tom trenutku imala 34.

Razlika u godinama veća od dve decenije među njima, osuda javnosti, šokirane porodice – ništa nije moglo da iz razvdoji, osim smrti. Meri se razbolela i bitku sa karcinomom je izgubila 2020. godine.

Meri i Vili su dobili dve ćeke Odri (26) i Džordžiju (24), a „Dally Mail“ oktriva da je njihova mlađa naslednica u drugom stanju, te da će u januaru 2024. na svet doneti sina.

Međutim, iako Vili postaje deda u 40. godini, prevalio je dug put do spokojnog i mirnog života. Naime, on je postao otac sa 14 godina.

Kako je počela ova nesvakidašnja ljubavna veza?

.

Par je uplovio u vezu 1996. godine. Ona je već bila udata i majka četvoro dece. Kako je Meri u tom momentu bila učiteljica Viliju i starija od njega 22 godine, nezakonita afera je ubrzo procurila u javnost. Ceo slučaj je policiji prijavio rođak njenog bivšeg supruga Stiva Leturnoa, a sve se pretvorilo u nacionalni skandal.

Meri je završila pred sudom zbog optužbi da je silovala dečaka od 12 godina, izjasnila se krivom i dobila je šestomesečnu zatvorsku kaznu, posle pregovora sa nadležnim organima.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Jedan od uslova njenog dogovora bio je da nema kontakt sa tinejdžerom, kojeg se nije uopšte pridržavala. Ona je po izlasku iz zatvora rodila njihovo prvo dete, a 14 meseci kasnije na svet je došla i njihova druga ćerka.

Devojčice je podizala Vilijeva mama, dok je Meri Kej služila sedmogodišnju kaznu zatovra, nakon što je prekršila sporazum o priznanju krivice.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Vili i Meri Kej ništa nije moglo da rastavi, nastavili su da prkose svima i da uživaju u svojoj ljubavi. Venčali su se 2005. godine, kada je Meri Kej izašla iz zatvora.

Ostali su zajedno sve do 2017. godine, kada je di-džej zatražio razvod. Mada, pričalo se da su se ponovo spojili nakon godinu dana. Meri je umrla samo pet meseci nakon što je njihov brak zvanično okončan.

Bivša učiteljica iz Sijetla pre smrti svu imovinu ostavila je bivšem suprugu Viliju Fualau i njihovim dvema ćerkama.

Prošlog novembra Vili je dobio još jedno dete sa novom partnerkom, a njegove ćerke Odri i Džordžija su bile presrećne.

„Tako si lepa, jedva čekamo da gledamo kako rasteš. Bićemo tu pored tebe, bez obzira na sve, Volimo te“, obratile su se svojoj najmlađoj sestri tada na Instagramu.

Read More