Otkrijte šta vas očekuje tokom decembra: UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA TEŠKE 2021. GODINE

  Otkrijte šta vas očekuje tokom decembra: UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA TEŠKE 2021. GODINE

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Pred nama je novi mjesec, posljednji u ovoj 2021. godini. Napeti decembar mjesec u broju (12=1+2=3), Godina je u broju (5) tako da nam je decembar mjesec u broju (8)

  Decembar koji je u broju (8) predstavlja akciju, snagu, borbenost, dinamičnost, preduzimljivost. Sve ono što nas uzbuđuje i privlači. Takmičarski duh, napad, adrenalin, ujedno i sposobnost za fokusiranje i usmjeravanje ka cilju. Sa druge strane daje nam vitalnost, energičnost, strast i sposobnost da se izborimo za ono do čega nam je u životu stalo.

  Pred nama je jedna uzbudljiva završnica ove godine tj mjeseca.

  Cijeli mjesec globalno biće obilježen nekom neobičnošću, dodatnih opterećenja, iskušenja, bunta. Kako se osmica vezuje za 2,5 to govori da će sve do polovine decembra biti izuzetno napeto.

  Napeti živci, brzopletost 8-5, tolerancija kod ljudi nula procenata, ne trpimo ništa – svađe sve učestalije. Kako se 8 i 3 vezuju za novac ovag mjeseca na udaru su banke (8) platni promet (5) ekonomski momenat trese global.

  Vodite računa da se ne povrijedite, padovi, prelomi su u decembru mjesecu aktuelni, pogotovo u sportu (8). Povedite računa i u saobraćaju.

  Numerolozi savjetuju da, umjesto da se nervirate i opterećujete, iskoristite ovaj mjesec tako što ćete proširivati svoje znanja (3-5). Upišite neki kurs, prisustvujte webinarima – učite, usavršavajte se. Donesite neke mudre odluke koje će vam biti od koristi. Poboljšajte komunikaciju i razumijevanje u odnosima sa drugima.

  Kreirajte i stvarajte kako bi vam život bio bolji i kvalitetniji. Ovo je poziv za sve nas da svoje fizičko i mentalno stanje poboljšamo i dovedemo u balans.

  U decembru 28. Jupiter (3) nam ulazi u znak Riba i od toga dana očekujte olakšanje na svim poljima, a po najviše na trenutnom globalnom problemu (vještački izazvanom) gde ne kažemo da će doći odmah do konačnog rješenja, jer ne zaboravite da će nam januar i februar 2022. godine biti u brojevima (7) i (8), Mart u broju (9) gdje će nam upravo ovaj mjesec donijeti mogući kraj jedne agonije koja nas je zadesila, a zatim da se konačno sa proljećem opustimo ali ne previše jer nam 2022 donosi niz drugih svojih problema koje možemo svi da očekujemo. Dakle velike promjene će se sigurno desiti.

  I za kraj, dodajmo da nam osmica donosi vibracije samoosnaživanja koje nas vuku ka širenju i rastu. Ona je simbol beskonačnosti, a ovaj mjesec treba da nas podsjeti na našu povezanost, na našu humanost i na naše beskonačno saosjećanje i podršku koju treba jedni prema drugima sada da pokažemo. Zato oslonimo se jedni na druge i oslobodimo se stega koje nas vuku na dno.

  Broj pregleda:
  86

  2021-11-29
  Aura RedakcijaOriginal Article

  (Visited 1 times, 1 visits today)